{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas teada saada, kas su kodus on negatiivset energiat veeklaasi abil

  N egatiivse ehk halva energia välja selgitamiseks on olemas mitmeid meetodeid. Veeklaasi meetod on väga lihtne, mis võimaldab sul...

 

Negatiivse ehk halva energia välja selgitamiseks on olemas mitmeid meetodeid.

Veeklaasi meetod on väga lihtne, mis võimaldab sul ruttu selgusele jõuda ja vastavalt tegutseda. Perioodiline energeetiline puhastamine aitab alal hoida harmooniat kodus ja pereliikmete vahel.

Kuidas avastada, kas kodus on negatiivset energiat või ei ole?

Oma kodus elame me koos oma energiaga. Kodu on ruumi kasutajate ehk siis pereliikmete üksus, kus käibelolevaks sularahaks on kõikide energia. Meie tunded, emotsioonid ja mõtted ei ole ainult üks energiatüüp, vaid nad ka tõmbavad seda tüüpi energiat ligi.

Negatiivne energia leiab tee sinu koju mitmel erineval põhjusel. Peamised tegelased on siin pereliikmed ise, ent ka naabritel ja külalistel on siin oma roll. Isegi kadedus mängib siin oma osa.

Sa võid näha negatiivse energia tagajärgi mitmel erineval moel. Näiteks õnn pöördub ära, rahaline seis halveneb, pereliikmete omavaheline läbisaamine halveneb. Lisaks kõigele sellele hakkavad lemmikloomad käituma imelikult. Tunded on seletamatud, peal on masendus, rusuv tunne, seletamatu hirm või ärevus, nutt tuleb peale seletamatul põhjusel. Taimed närtsivad, kodus lähevad tihti asjad katki ja sa ei tunne end enam hästi oma kodus.





Võib juhtuda, et sa ei pane kõiki neid märke kohe korraga tähele, sellepärast oleks hea leida üks vahend, mis võimaldab sul tõele jälile saada.


Kuidas avastada negatiivset energiat veeklaasiga? 

Kõigepealt oleks hea analüüsida, mis sinu kodus toimub. Väga tihti ei ole need energiad, mis tõmbavad probleeme ligi. Kui sa ei suuda leida tõelist probleemide allikat, siis proovi veeklaasi tehnikat, et halbadele vibratsioonidele jälile jõuda.

1. Võta üks läbipaistev klaas. Klaas ei tohi olla värviline, selle peal ei tohi olla motiive ega joonistusi. Ja kõige tähtsam, seda klaasi ei tohi pärast enam kasutada. Täida veerand klaasi mereveega või veega, kuhu on lisatud meresoola.

2. Täida klaas 2/3 võrra valge äädikaga või bioloogilise õunasiidriga.

3. Järgi jäänud veerandik täida puhta veega.

4. Aseta klaas kodus kohta, kus sa arvad, et halb energia ringleb kõige rohkem. Näiteks võiks selleks sobida koht, kus sa külalisi vastu võtad või kus pereliikmed kõige rohkem aega koos veedavad.

5. Pane klaas nurka varjulisse kohta ja lase seista järgneva 24 tunni jooksul. Hästi oluline on, et mitte keegi ei puudutaks ega liigutaks klaasi selle aja jooksul.

6. Järgmisel päeval vaata mis toimub.

- Kui klaasis pole mingeid muutusi märgata ja ta on täpselt selline, nagu sa ta jätsid, siis ei ole selles ruumis halbu energiaid. Pane klaas mõnda teise ruumi ja korda protseduuri.

- Kui sa täheldad, nagu oleks klaasis olev vedelik gaseeritud, värviplekiline või rohekas, siis pead sa läbi tegema energeetilise puhastuse. Kõik klaasis aset leiduv kummaline nähtus võib olla seotud energia probleemidega. Sellisel puhul kalla klaasi sisu tualetti ja vala vesi peale. Pese klaas korralikult, seejärel täida ta uuesti nii, nagu ülal mainitud ja korda protseduuri samas ruumis 24 tunni jooksul. Tee seda niikaua, kui vaja.



Negatiivse energia eest kodus oleme me suurel määral ise vastutavad. 


Kuidas see võimalik on?

Negatiivse energia tekkeks on ka selliseid põhjuseid nagu kodus valitsev segadus, tolm, seisev vesi, pimedad nurgad ja ruumid, halb lõhn, niiskus, kasutamata ruumid, liiga silmapaistval kohal olevad prügikastid, tualettruum - pane alati kaan peale ja sulge tualettruumi uks enda tagant.

Lisaks sellele tekitavad negatiivset energiat tülid, pisarad, ärevushäired - isegi kellegi teise poolt põhjustatud.

Samuti elektrooniline saastatus - mikrolaineahi, ära seisa ninapidi kõrval samal ajal, kui see töötab, ära jäta oma telefoni voodi kõrvale ööseks jne. Kui sa tahad seda just teha, siis vähemalt lülita wifi välja.


Negatiivse energia tagajärg: halb tuju, väsimus, elektrit täis õhkkond, pinged, öised hirmuunenäod, halb uni, blokeeritud situatsioonid...


Kuidas tegutseda?


Eemalda kõik põhjused.

Korista kõik üleliigne ära, korista ja viska minema.

Vaheta kalade vett akvaariumis, lillede vett ja samuti purskkaevus olevat vett.

Eemalda kõik surnud lilled, kuivatatud lilled, kaktused ja tääkliiliad.

Tuuluta iga päev kõiki ruume. Kui vannitoas akent ei ole, pane küünal põlema iga päev või põleta viirukit peale dushi all käimist, et õhku kuivatada.

Pane pimedatesse ja süngetesse nurkadesse mõni taim või valgusti.

Korista prügikast silmaalt, pane ta ükskõik kuhu aga nii, et teda näha ei oleks. Vastasel juhul hoolitse, et ta oleks alati puhas, kinnine ja vaata, et sa valid ilusa prügikasti, mis sobiks ka sinu mööbliga.




Pane alati tualettruumis potile kaan peale ja ära unusta enda järgi ust kinni panna, nii vetsus, kui vannitoas.

Katsu liiga nurgelisi nurki varjata, näiteks diivanil mõne kattega, laual linikuga.

Eemalda ka sisemised negatiivsuse põhjused:


Siin mitut teed ei ole, sa pead ise muutma oma mõtlemist ja keskenduma probleemide asemel lahendustele, olema lootusrikas ja enesekindel.

See on täiesti võimalik.

Puhasta kodu energiat.

Selleks on mitmeid võimalusi. Nende seas võid põletada viirukit, salveid või siis teha ülal ära toodud veeklaasi tehnikat.

Seda on hea teha ka siis, kui sa tunned, et õhkkond hakkab pingeliseks minema. Peale tüli, rasket perioodi, lahutust, kurbust.

Peale seda, kui sõbranna su õla peal nuttis, sest ta peigmees ta maha jättis jne.

Soovitav on seda teha kord kuus või siis iga kahe kuu tagant.


Kommentaare ei ole