{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada ilusat figuuri vähese pingutusega

  Foto : unsplash / Element5 Digital  Selleks, et liigsetest...

 

Foto : unsplash / Element5 Digital

 Selleks, et liigsetest kilodest lahti saada ja keha ilusasse vormi saada ilma liigselt rassimata, tuleb teha õigeid harjutusi. Kõikidele lihtsalt ei sobi tavalised rutiinsed jõuharjutused ja selle tõttu oleks palju parem, kui teha selliseid harjutusi, mis annavad lühikese ajaga kiireid tulemusi. 

Ameerika väljaande Glamour US veergudel kirjutab tuntud sporditreener Amanda Kloots oma ilu saladustest, mis aitavad tal keha vormis hoida kõigest 10 minutiga päevas ja seda tänu tavalisele hüppenöörile. Kusjuures see on ainuke vahend, mida sa vajad ja mis aitab sul põletada kõige rohkem kaloreid lühikese aja jooksul. Hüppenööriga hüppamine on kardio-treening, mis paneb tööle kõik lihasgrupid ja aitab sul kaotada pekki nii kõhu pealt, kui puusadelt, tuharatelt, õlgade ja käsivarte piirkonnast. Mida veel tahta? 

 

 


Kuidas vormida oma keha 10 minutiga päevas tänu hüppenöörile? 

Selleks, et seda harjutust õieti teha, tuleb alustada sellest, et sa sooritad hüppenööriga hüppeid 1 minuti jooksul (mõte on selles, et sa hüppaksid  110 - 150 hüpet minutis). Seejärel viska hüppenöör käest ja tee 1 minuti jooksul plankseisu sirgetele kätele toetudes. Seejärel hüppa püsti, võta hüppenöör ja hüppa taas 1 minutit hüppenööriga. Peale seda taas 1 minut plankseisu. 

Peale seda ole kätekõverdus asendis ning tee põlvedele tõusmist ja tagasi algasendisse 30 sekundi jooksul, seejärel 30 sekundit jumping-jacks hüppeid ning peale seda taas 1 minut hüppenööriga. 

Viimases seerias teed 30 sekundi jooksul kükke, 30 sekundit hüppeid ja 1 minut hüppenööriga.

Proovime järgi? 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole