{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Brooke Lark

Armastus

Paaridele: suhe kallimaga võib minna natuke halvemaks sellel nädalal. See on sinu enda süü, sest sa oled praegusel hetkel liiga nõudlik ja teisel inimesel on raske sulle meele järgi olla. Seda enam, et sa ei suuda öelda selgelt seda, mida sa tegelikult tahad. Raske on teistel seda aimata.

Vallalised: su soovid ja unistused võivad täituda, kui vaadata planeetide praegust seisu. Sul võib ainult olla valikuprobleem. Katsu ise selgeks teha, mida sa tahad tegelikult.

 

Töö

Võttes arvesse praegust Kuu seisu, peaks hea õnn sind igal sammul saatma ja juhtima teele, mis viib suure eduni. Sa ei pea ise oma ajurakke ragistama selleks, et teada saada, mida sa tegema pead ja mida sa vältima pead, head võimalused tekivad ise ja sa leiad parimaid lahendusi, kuidas neid ellu rakendada. 

 

 

Tervis

Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Rahulik ja hea tervise juures. Kasuta seda perioodi ära selleks, et tegeleda spordiga. 

 

Raha

Merkuur mõjutab su rahaasju praegu. Ja soovitab sul olla säästlikum ja kokkuhoidlikum oma kulutustes, eriti, kui see puudutad asju, mida sa tegelikult ei vaja.

Kommentaare ei ole