{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised 3 tähemärki armuvad väga ruttu?

Mõned inimesed armuvad ruttu ja kohe, teised vajavad selleks rohkem aega. Vaata järele, kas sina ka oled selline, kes ruttu armub? ...


Mõned inimesed armuvad ruttu ja kohe, teised vajavad selleks rohkem aega. Vaata järele, kas sina ka oled selline, kes ruttu armub?

Mõnedel inimestel on raske armuda ja oma tundeid välja näidata, teised aga näevad elu läbi roosade prillide ja räägivad suurest armastusest kohe peale esimest kohtumist.

Loomulikult on mõlemal temperamenditüübil oma häid ja halbu külgi. Nendel, kes armuvad ruttu, on ka suurem võimalus südamevalu kannatada, samal ajal, kui teised võivad jälle ilusast armastusloost ilma jääda.

Kõik on seotud iseloomude ja mingil määral ka astroloogiaga. Kui sul on kalduvus ruttu armuda iga kord, kui sa usud, et oled leidnud selle õige inimese oma ellu, siis võib-olla on sul tähtede poolt eelsoodumus selleks?

Millised siis on 3 kõige romantilisemat tähemärki? 

1. Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Kalade tähemärki peetakse sodiaagi tundlikemaks ja emotsionaalsetemaks. Pole siis midagi üllatavat, et nad nii ruttu armuvad. Kalad otsivad kogu aeg oma elu suurt armastust ja ideaalset kaaslast.

Kui keegi peaks talle meeldima hakkama, siis avab ta oma südame üsna ruttu ja on valmis end siduma. Mis puutub koosellu, siis võtab ta seda tõsiselt, ei mängi teise inimese tunnetega ja on truu. Ent alati on oht, sest ta usaldab teisi inimesi liiga ruttu. Ta peab seda rohkem valvama, et keegi tema tundeid ära ei kasutaks.

Teda valitsev planeet on Neptuun, mis sümboliseerib illusiooni, emotsioone ja spirituaalsust.


2. Vähk (22. juuni - 22. juuli)

Ka tema on üks horoskoobi tundlikematest ja sentimentaalsematest märkidest.  Ta on lausa armastus ise. Talle meeldib olla armunud ja loomulikult ei tekita see talle mingit probleemi oma kavatsustest rääkimine. Isegi, kui mõned tema kunagi aset leidnud suhted on talle valusa jälje jätnud, ei karda ta armastust. Ta on piisavalt enesekindel, et taas õige juhuse korral hüpata pea ees tundmatusse vette.

Kui ta on kord juba armunud, siis on ta truu ja ustav. Tal on nii suur süda! Kui keegi peaks tema tunnetele aga haiget tegema, siis kannatab ta tõeliselt.

Teda valitsev planeet on Kuu, mis sümboliseerib kujutlusvõimet, unistusi ja naiselikkust.



3. Sõnn ( 21. aprill - 21. mai)

Tema armub samuti väga ruttu. Tal on suur süda ja ta otsib kogu aeg seda õiget inimest, kellega ta saaks oma armastust jagada. Võib öelda, et tema elus on suhetel väga oluline koht.

Kui ta on kord juba armunud, siis eelistab ta olla truu sellele inimesele kogu eluks. Ent ta on ka armukade ja võib jätta väga vähe hingamisruumi oma kallimale.

Teda valitsev planeet on Veenus, mis sümboliseerib armastust, võrgutamist ja ilu.

 

Kommentaare ei ole