{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Though Catalog

Armastus

Paaridele : Sa võid sellel nädalal lahendada kõik oma suuremad suuhteprobleemid ja su paarisuhe on kaitstud igasuguste ootamatuste ning halbade üllatuste eest. Su kaaslane tõestab sulle, et sa oled tema jaoks kõik ja ta on valmis sinu pärast minema läbi tule. Õnneks seda siiski ei juhtu. Tehke kõik, et oma suhet veelgi paremaks muuta. 

Vallalised : sa oled valmis pingutama selleks, et leida oma ellu õiget inimest. Sa oled valmis tegema järeleandmisi, olema paindlikum ja leplikum. 

 

Töö

Praegune periood võib sulle kaasa tuua väga suurt edu tööasjades ning täita ka su suuremad unistused.

 

 

 

Tervis

Merkuur mõjutab hetkel sinu tervise baromeetrit, sa peaksid tundma end üldiselt hästi ja võid olla võib-olla natuke närvilisem, kui tavaliselt. Sa ei püsi paigal ja oled kannatamatu. Selle tõttu võid sa kannatada uneprobleemide all.

 

Raha

Sa tahad muuta oma elujärge paremaks ja teed suuri plaane. Miks mitte osta järgmisel suvel endal jaht või siis mõni paat vähemalt, millega aerutama minna. Kõik sõltub sinu eelarvest. Aga ära siiski mine liiga dramaatiliseks ja ära pinguta üle. Ja pea meeles, et inimesi ei tohi hinnata selle järgi, kui palju neil raha on. 

Kommentaare ei ole