{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Bethany Laird

Armastus

Paaridele : Tänu planeetide praegusele seisule võib juhtuda, et  su ellu tekib väike flirt. Niisama süütu flirt mõne tundmatuga, millel pole tõsisemaid tagajärgi ja mis ei vii kuhugi aga mis on siiski üsna meeldiv ja täidab kogu su vaba aja. Sellel nädalal on su mõtted elukaaslasest kaugel ja sa nagu ei näekski teda. Hea, kui hommikul tere ütled ja palud tal poest piima osta.

Vallalised :  praegusel perioodil peaks sul olema suur austajate valik. Tõenäoliselt teed sa õige valiku aga teie suhe ei jää kauaks püsima.


Töö

Katsu tegeleda oma tööasjadega tõsisemalt sellel nädalal. Sest õnnetus ei hüüa tulles ja hooletuse tagajärjed võivad rikkuda sinu head mainet. 

 


Tervis

Tõenäoliselt on sul terve nädala jooksul põhjust naeratamiseks ja sa oled tõesti heas tujus. Kõikidest väikestest terviseprobleemidest saad sa ruttu jagu, ükski nohu ega köha sind voodisse sunni ning sa pakatad tervisest. Katsu tegeleda spordiga ja alusta igat hommikut virgutavate võimlemisharjutustega.

 

Raha

Head ideed võivad sulle sellel nädalal tekkida. Tänu Merkuurile organiseerid sa hästi oma materiaalset olukorda ning tulemused ei lase ennast kaua oodata .


Kommentaare ei ole