{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Patrick Hendry

 

 Armastus

Paaridele : sellel nädalal võib minna teie vahel arvete klaarimiseks. Sa tahad teha asju oma äranägemise järgi, sa ei taha anda oma tegudest aru, sa leiad, et sind ahitatakse liiga palju sinu omas kodus. Ja lõppude lõpuks ei ole sa enam kindel, kas sa oled õnnelik ja kas sa üldse sellist suhet endale tahtsidki. Ära torma kohvreid pakkima, ära tee stseeni. Katsu olla natuke mõnda aega eemal selleks, et järele mõtelda ja oota, kuni sa oma mõtetes oled selgust saanud.

Vallalised : mõned huvitavad kohtumised võivad aset leida ja sa võid kohtuda oma hingesõbraga. Ära ainult hakka liiga palju teist inimest idealiseerima ja ära tee talle kohe kolmandal kohtumisel abieluettepanekut. Muidu hirmutad sa ta lihtsalt ära.

 

Töö

Ära tee ettevaatamatuid samme, mida sa hiljem kahetseda võid. Praegune aeg ei ole soodne selleks, et alustada liiga julgete projektidega. Läbikukkumise oht on liiga suur.

 

 

 

Tervis

Su tervis ei ole praegu just kõige parem, sellepärast oleks hea, kui sa hoolitseksid enda eest rohkem. Hoia end soojas ja joo kuuma teed. Väldi alkoholi tarbimist, sest see nõrgestab su immuunsust, söö rohkem aedvilju, et saada vajalikke vitamiine ning ära unusta tervislikku toitumist. Ja loomulikult on tähtis ka liikuda.

 

Raha

Ära praegu tee suuremaid kulutusi, oota natuke, kuni paremad ajad tulevad. 

Kommentaare ei ole