{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Sixteen Miles Out

 

 Armastus

Paaridele : Veenus ise soosib sinu paarisuhet. Ja seega ei tohiks sellel nädalal tekkida sinu ja su elukaaslase vahele tülisid ega pingeid. Naudi seda perioodi ja katsu muuta oma suhet veelgi paremaks.

Vallalised : sa ei ole päris kindel, kas sa oled valmis laskma enda ellu kedagi. Sa ei taha oma südamega mängida, sa tahad leida sellist inimest, kes sulle tõesti sobib ja kes ei valmista sulle pettumust. 


Töö

Usalda Marssi, kes soovitab sul tegutseda rohkem ja unistada vähem. Ära karda, sest praegu on tõesti kõik võimalused sinu ees avatud, praegune periood on väga hea, kui sa ise oled ambitsioonikas. Kasuta samuti oma tutvusi ära. 

 

 


Tervis

Ära unusta, et tervis saab suures osas alguse toitumisest, seega pead sa paremini valima, mida sa sööd. Söömine aitab sul võitu saada ka väsimusest ning närvilisusest. Muutes oma eluviise paremaks, parandad sa oma üldist tervist ning enesetunnet. 


Raha

Väikesed rahaprobleemid võivad tekkida ning sa pead mõned oma ostud edasi lükkama. Katsu olla säästlikum ja kokkuhoidvam, nii hoiad sa ära suuremaid probleeme.

Kommentaare ei ole