{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 30. november

Foto : unsplash / Alisa Anton    Jäär Armastus. Arm...

Foto : unsplash / Alisa Anton

 

 Jäär

Armastus. Armastus võib tulla su ellu hetkel, mil sa teda kõige vähem ootad. Töö. Päevad mööduvad vaikselt ja rahulikult, ilma, et midagi suuremat juhtuks. See aga ei meeldi sulle, sest sa tahad väljakutseid. Katsu näha rohkem seda, mis hästi on ja ära otsi kõigest vigu. Tervis. Kui sa ei luba endale puhkust, kurnad sa end täiesti ära ja selle all kannatab eelkõige su tervis. Raha. Peale üsna keerulist perioodi sinu elus, hakkab su rahaline seis tõesti paranema.

Väike nõuanne: mõtle lahendustele, mitte probleemidele.


Sõnn

Armastus. Sa näitad oma tundeid välja teistmoodi ning hoolitsed täna rohkem oma kallima eest. Töö. Sa idealiseerid liiga palju oma ametiposti ning mõningaid töökaaslasi. Tervis. Sul on liiga suur söögiisu ja sa sööd kompulsiivselt ja valimatult. Raha. Tänu lähedastele võib sul suuremaid kulutusi tekkida.

Väike nõuanne: ära otsi õnne sealt, kuhu sa ta kaotasid.


Kaksikud

Armastus. Su eraelu peaks pakkuma sulle hetkel suurt rahulolu. Töö. Praegune periood ei ole just kõige parem, sa tunned suurt igavust. Tervis. Katsu oma tervise eest rohkem hoolitseda ja selle jaoks on kõige parem liikuda rohkem. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: keskendu heale, mitte halvale.


Vähk

Armastus. Kõik läheb väga hästi praegusel perioodil. Naudi seda aega. Töö. Üldjoontes peaks sind ees ootama rahulik tööpäev ilma suuremate sekeldusteta. Aga sa ise ole muutunud oma töö suhtes suhteliselt ükskõikseks ja otsid motivatsiooni. Tervis. Katsu maandada oma pingeid, stress ei tee sulle head. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: ära räägi inimestele oma plaanidest, vaid näita neile tulemusi.

 

 


Lõvi

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis mine kindlasti täna õhtul välja, üks ilus kohtumine võib aset leida. Töö. Katsu olla tagasihoidlikum, autoritaarsus ei sobi sulle ja muudab su suhted teistega halvemaks. Tervis. Tervisprobleemid peaksid hakkama taanduma. Raha. Õnn ei peitu rahas.

Väike nõuanne: mõned asjad tõmbavad pilku aga ela ainult selliste asjade pärast, mis puudutavad su südant.


Neitsi

Armastus. Praegu peaks õhus olema palju armastus. Sa oled valmis muutma oma suhet veelgi tugevamaks. Töö. Ära ole liiga hajameelne, see võib sulle suuri probleeme kaasa tuua. Tervis. Sa ei tule oma stressiga toime ja magad selle tõttu halvasti. Katsu leida võimalusi stressi maandamiseks. Raha. Väike rahaingel peaks sind külastama juba üsna  varsti.

Väike nõuanne: ole sina see, kes muudab teiste elu paremaks.


Kaalud

Armastus. Midagi väga ilusat võib täna juhtuda. Töö. Sind saadab hea edu praegusel perioodil ja selle tõttu võivad mõned pahatahtlikud inimesed tunda kadesust sinu vastu. Tervis. Katsu rohkem oma tervise eest hoolitseda. Midagi tõsist sul karta õnneks ei ole vaja. Raha. Hoia rohkem kokku. 

Väike nõuanne: tähtis pole üldse see, kui rikas või tähtis sa oled. Tähtis on see, kui palju sa suudad teiste inimeste elu paremaks muuta.


Skorpion

Armastus. Tundub, et sinu elus läheb praegu kõik hästi selles valdkonnas. Töö. Asjad ei lähe sinu ootuste kohaselt ja see võtab su tuju ära. Tervis. Ära lasku liialdustesse, su immuunsus pole kõige tugevam. Raha. Ära kuluta praegu liiga palju.

Väike nõuanne: sul on piisavalt põhjuseid, mille pärast olla õnnelik.

 

 


Ambur

Armastus. Tänane päev peaks tulema eriti kirglik ja sensuaalne. Töö. Katsu rääkida ülemustega, kui sulle su praegune töökorraldus ei sobi. Tervis. Sa tunned suuremat väsimust, katsu rohkem puhata. Raha. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda.

Väike nõuanne: ära unusta neid, kes sind aitasid rasketel aegadel ja neid, kes sind unustasid, kui ajad rasked olid ja neid, kelle tõttu raskused su ellu tekkisid.


Kaljukits

Armastus. Suhe kallimaga paraneb märkimisväärselt. Töö. Keskendu rohkem ja  näita välja suuremat huvi. Tervis. Hoolitse rohkem enda eest ja jälgi, mida sa sööd. Väldi vorstitooteid, konserve ja liiga soolaseid toite. Raha. Rahalaev ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: hakka oma unistusi kohe ellu viima, sest mõnikord teist võimalust enam ei tulegi.


Veevalaja

Armastus. Üks ilus kohtumine võib aset leida. Töö. Katsu lahendada väiksemad probleemid. Hoia eemale töökaaslaste vahelisest hõõrumisest. Tervis. Unetuse vaevab sind hetkel ja ei lase sul välja puhata. Raha. Ära kuluta kõiki oma sääste ära.

Väike nõuanne: Ümbritse end õnnelike inimestega, kui sa tahad oma elu paremaks muuta.


Kalad

Armastus. Kodune õhkkond on sensuaalne ja romantiline. Töö. Ära vaeva oma pead teiste probleemidega. Tervis. Muuda juba täna oma eluviise paremaks, kui sa tahad väsimusest ning pingetest lahti saada. Raha. Ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära otsi vabandusi.

Kommentaare ei ole