{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 23. november

  Foto : unsplash / Clay Banks Jäära horoskoop Arma...

 

Foto : unsplash / Clay Banks

Jäära horoskoop

Armastus. Täna on kõik võimalik. Töö. Mõned pinged võivad tekkida koostööpartneritega. Katsu asjasse selgust tuua enne, kui olukord hullemaks läheb. Tervis. Viimasel ajal on sul elu olnud liiga stressirohke ja sa oled katsunud oma pingeid läbi toidu maandada. Katsu midagi ette võtta enne, kui su tervis selle all kannatama hakkab. Raha. Sul olid alles hiljuti head plaanid, katsu neid nüüd ellu rakendada.

Väike nõuanne: sa võid suuri asju korda saata, kui sa end käsile võtad.


Sõnni horoskoop

Armastus. Sa võid olla rahulik, kõik läheb hästi praegusel perioodil. Töö. Sul on raske keskenduda. Kolleegid tõmbavad liiga palju su tähelepanu endale. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja tegeleda spordiga. Raha. Sa suudad ühe probleemi ära lahendada. 

Väike nõuanne: selleks, et oma elu paremaks muuta, pead sa minevikuga lõpu tegema.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Üllata oma kallimat millegi ilusaga. Töö. Ära tegutse liiga tormakalt ja mõtlematult. Tervis. Kanna natukenegi hoolt oma tervise eest. Raha. Täna saad sa häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära otsi oma õnne sealt, kuhu sa ta kaotasid.


Vähi horoskoop

Armastus. Sinu elus on algamas praegu ilus periood. Töö. Sa pead täna rohkem pingutama, et häid tulemusi saada. Tervis. Ära kurna ennast liiga ära. Raha. Ole säästlikum, eriti praegusel perioodil.

Väike nõuanne: organiseeri oma elu paremini. 

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Suhe kallimaga peaks olema praegusel perioodil eriti romantiline. Töö. Täna võid sa tunda segadust töö juures, sest asjad ei lähe sinu ootuste mööda. Katsu paremini keskenduda. Tervis. Hoia oma südame tervist ja ära väsita ennast liiga palju ära. Puhka rohkem. Raha. Tõenäoliselt võid sa praegusel hetkel olla rahulik oma rahaasjade suhtes.

Väike nõuanne: naudi elu ja ära muretse nii palju. 


Neitsi horoskoop

Armastus. Võimalik, et sa kohtud kellegagi, kes muudab su arusaama armastustest. Töö. Võimalikud pinged kolleegidega. Tervis. Jälgi paremini oma toitumist, sest vale toit tekitabki väsimust ja energia puudust. Raha. Väga soodne päev selleks, et leida võimalusi oma kapitali investeerimiseks.

Väike nõuanne: materiaalsed asjad on ainult materiaalsed, pane prioriteedid paika.


Kaalude horoskoop

Armastus. Praegu peaks sinu elus olema väga hea periood, oma südames peaksid sa tundma õnne ja rahulolu. Töö. Ole julge ja kõik läheb hästi. Sinult oodatakse seda, et sa oleksid ettevõtlikum. Tervis. Sa oled praegu heas vormis ja ainus probleem, mis sind ohustada võib, on see, et sa kurnad end ära oma kiire elu juures. Raha. Planeedid toetavad sind ja su ettevõtmisi, kõik läheb hästi.

Väike nõuanne : kui sa ise usud, siis on kõik võimalik.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Praegu vestlete te kallimaga rohkem intellektuaalsetel teemadel. Töö. Asjad ei lähe sinu tahtmist mööda täna ja mõned takistused võivad tekkida. Jää igas olukorras rahulikuks. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Praegusel hetkel on sul head väljavaated oma kapitali suurendamiseks. 

Väike nõuanne: sa oled võimeline palju suuremateks tegudeks.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Sõbrad tutvustavad sulle täna ühte väga toredat inimest, kelle suhtes sa ükskõikseks ei jää. Töö. Sul on tunne, et su asjad ei lähe sinu ootuste mööda ja see ärritab sind. Tervis. Kõik läheb hästi, kui sa suudad oma söögiisu taltsutada. Raha. Sa võid hakata suuremaid plaane tegema.

Väike nõuanne: helista oma sõpradele ja küsi, kuidas neil läheb.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Üks uus inimene võib su ellu tekkida. Töö. Pingeline õhkkond võib luua soodsa pinna lahkhelide tekkeks, sa võid öelda asju, mida sa hiljem kahetsed. Tervis. Ära söö liiga palju liha. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: kui sa ise usud iseendasse, ei saa sind keegi takistada.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Organiseeri romantiline nädalavahetus. Töö. Sinust sõltumata tekib viivitusi ja takistusi projektide ellu viimisel. Tervis. Täna võib ainult peavalu sulle muret valmistada. Raha. Üks ootamatu sissetulek tekitab rõõmu ja kulub marjaks ära.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma päeva ära rikkuda.


Kalade horoskoop

Armastus. Sa naudid neid hetki koos kallimaga diivani peal ja leiad, et elu on päris ilus. Töö. Sa tunned, et sind ei hinnata vääriliselt. Tervis. Su tervis peaks varsti paranema hakkama. Raha. Täna võid sa olla üsna rahulik, sest head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: unista suurelt.

Kommentaare ei ole