{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Amburite aeg on algamas!

  Foto : unsplash / Anika Huizinga Novembri lõpus algab Ambu...

 

Foto : unsplash / Anika Huizinga

Novembri lõpus algab Amburite aeg. See on pidustuste ning elu nautimise hooaeg, mille ajal Ambur tahab, et kõigil oleks hea tuju.

Päike on jõudmas Amburi märki ja tema energia mõjutusel saavad meist kõigist oma elu kangelased, võimelised maailma vallutama. Amburi aeg toob kaasa uut ja head energiat, mis toob kõigile palju õnne kaasa.

Samal ajal, kui järjekordne keeruline aasta on lõpule jõudmas, toob Ambur meie ellu lootust. 

Erinevalt Skorpionist ei otsi Ambur draamasid oma ellu ja tema jaoks ei ole kõik üks ego küsimus. Skorpionite aeg oli paljude jaoks raske, Ambur aitab aga meil nüüd oma hingehaavu ravida ning hoolitseb meie heaolu eest. Ambur on läbi ja lõhki optimistlik ning nakatab oma hea tujuga kõiki, kellega ta kokku puutub.

Amburit valitseb õnne planeet Jupiter ja selle tõttu ilmselt Ambur armastabki nii palju elu ja inimesi enda ümber. Talle meeldib reisida, ta on hästi seltskondlik ja hea suhtleja, ta tahab kõike näha ja kõike teha, mida elul talle pakkuda on. Ambur on üks sodiaagi vabameelsematest ja ambitsioonikamatest märkidest. Ja seda sõltumatuse ning vabaduse energiat ongi just tunda kõige rohkem järgnevatel päevadel. Kui sa tunned, et su tuju paraneb märkimisväärselt ja sa lausa pakatad energiast, siis tõenäoliselt on see sellepärast nii, et käes on Amburite aeg. Ambur muudab sind nii enesekindlaks, et mitte miski sind enam kõigutada ei saa. Ainult, et Ambur ise on mõnikord kaunis otsekohene, katsu sellepärast järgnevatel nädalatel oma sõnu paremini valida ja jääda alati igas olukorras taktitundeliseks, et mitte teiste tundeid riivata. 



Sellel perioodil võid sa tunda end veelgi rohkem motiveerituna, valmis haarama kinni kõikidest uutest võimalustest. Tõenäoliselt tahad sa kõikidest üritustest osa võtta ja teha kõike, mida süda ihkab. Amburi aeg paneb meid oma piire katsuma ning haarama oma õnnest kinni.

Amburite aeg on täis seiklusi ja ootamatusi. Ambur on tulemärk, tema energia on nakkav, lootusrikas ja meil võib tekkida tunne, et edaspidi on kõik võimalik ja kogu maailm on meie ees valla.

Kõige rohkem õnne toob Amburite aeg aga neile, kes on sündinud Jäära, Lõvi ja Amburi tähtkujus (ehk siis kõikidele tulemärkidele). 

Tulemärkidel on üks ühine joon ja selleks on energia. Nad kõik on alati valmis suurteks tegudeks ning Amburite aeg aitab neil oma eesmärke ellu viia. 

Kui sinu tutvusringkonnas on keegi, kes on sündinud Amburi tähtkujus, siis ilmselt oled sa tähele pannud seda, kui muretu loomusega ta on. Ambur võtab elu positiivse külje pealt, ta ei viitsigi muretseda asjade pärast, mis pole seda väärt. Ta lihtsalt loodab, et asjad hakkavad minema tema kasuks ja mis kõige üllatavam selle juures on see, et tal on sageli õigus. 

Seega saavad kõik sodiaagimärgid kasu lõigata Amburi heast energiast, kõige rohkem head õnne toob Ambur aga Jääradele, Lõvile ja otse loomulikult Amburitele. 

 

Jäär

Jäär on sodiaagiringi kõige esimene märk. Jäär loob ise oma õnne ja Amburi aeg annab talle selleks vabad käed. 

Kui sul on mingi plaan või eesmärk, mille sa tahad ellu viia, siis tähed toetavad su ettevõtmisi praegu, isegi, kui sa peaksid tegutsema mõtlematult ja spontaanselt nagu see sinule omane. Amburite aeg toob su ellu uusi kogemusi ja inimesi, naudi oma elu ja uju lihtsalt vooluga kaasa.

Ära unusta, et kõik need uued kogemused hõlmavad enda alla ka inimesi, kes on sinu jaoks kallid. 

Sihi kõrgele ja sa üllatud ise ka sellest, mida elul sulle varuks on.

 

 

Lõvi

Sa ootad kannatamatult ja tahad teada, mida Amburite ajal sulle varuks on. 

Sind valitseb Päike ise ja sinu soov on, et sinu valgus paistaks kaugele. Sa tahad särada. Koosta tegevusplaan ja pane paika eesmärgid. Planeetide seis aitab sul neid ellu viia. 

Ära muretse mitte millegi pärast. Praegusel perioodil hakkab sul väga hästi minema ja hea õnn ei jäta sind maha.

 

Ambur

Sinu aeg on kätte jõudnud ja see tähendab, et kõikide pilk on sinu peal. 

Päike on sinu tähemärki jõudnud ja see paneb sind ennast veelgi õnnelikumana tundma. Sa suudad ellu viia kõik oma suured plaanid ja eesmärgid. 

Skorpionite aeg tekitas su elus mõningast segadust, nüüd aga on algamas uus ajastu, mis muudab su elu palju paremaks. 

Siruta oma tiivad välja ja naudi oma vabadust. Ilusad asjad on sind ees ootamas sellel kuul. 


Kommentaare ei ole