{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 2. november

Foto : unsplash / LAUREN GRAY    Jäära horoskoop Ar...

Foto : unsplash / LAUREN GRAY

 

 Jäära horoskoop

Armastus. Tänane päev peaks sind veelgi lähedasemaks muutma kallimaga, tõenäoliselt on sind ees ootamas romantiline õhtupoolik.Vallalised, hoidke silmad lahti, määrab kohtumine võib just täna aset leida. Töö. Täida kõik olulised kohustused kõige esimeses järjekorras ja ära ole liiga hajameelne. Tervis. Sa oled liiga palju sööma hakanud selleks, et oma pingeid maandada ja enesetunnet parandada. Raha. Sa pead tõsiselt oma rahaasjadega tegelema hakkama. Sul on küll suuremad võimalused aga targem oleks hoida oma raha mõne suurema ostu jaoks. 

Väike nõuanne: usalda esimest muljet.


Sõnni horoskoop

Armastus. Praegune periood peaks olema üsna ilus ja muretu. Sa tunned ennast hästi ja võid öelda, et oled õnnelik. Töö. Mitte midagi olulist ei tohiks täna juhtuda. Sa leiad lahenduse ühele probleemile, mis pikemat aega õhus oli. Tervis. Hoia ennast rohkem ja ära heida liiga hilja magama. Raha. Ära korda kogu aeg samu vigu ja õpi paremini oma raha kokku hoidma.

Väike nõuanne: ära raiska oma aega inimeste peale, kes pole sind väärt.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Sa oled liiga nõudlik ja ei rahuldu üksnes keskpärasega. Sa tahad alati rohkemat. Töö. Tuleb tunnistada, et töö juures tunned sa suurt igavust, katsu midagi muuta, kui sa ei taha, et see su vaimsele tervisele hakkaks. Tervis. Su tervis ei ole hetkel kõige parem ja sellepärast tuleb sul enda eest rohkem hoolitseda. Raha. Sa võid leida võimaluse, mis aitab sul oma majanduslikku elu paremaks muuta.

Väike nõuanne: kui sa hakkad rohkem iseendasse uskuma, siis muutub kogu su elu. 

 

 


Vähi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt tõmbad sa täna ühe inimese tähelepanu, kes võib sind edaspidi vaadata hoopis teise pilguga. Töö. Sul on väga head väljavaated, katsu hoida ainult keelt hammaste taga selleks, et kõik läheks nii nagu vaja. Tervis. Sa pead tunnistama, et oled viimasel ajal hakanud liiga palju sööma ja see ei tee head su kehakaalule ega tervisele. Selleks, et üleliigsetest kilodest vabaneda, tuleb sul tervislikumalt toituma hakata. Raha. Tõenäoliselt ei pea sa hetkel vajalikuks oma raha säästa.

Väike nõuanne: täida oma pea heade mõtetega, siis ei jää halbadele enam ruumi.


Lõvi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt on praegu su elus käes väga ilus periood. Töö. Sul on palju häid ideid ja sinu hea kuulsus kasvab. Jää ise aga seejuures tagasihoidlikuks, et teised sind kadestama ei hakkaks. Tervis. Oma tervise pärast ei ole sul täna vaja muretseda. Raha. Hoia parem kokku oma raha ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: oota häid uudiseid, mitte halbu.


Neitsi horoskoop

Armastus. Võta midagi ette, et muuta oma suhet paremaks. Töö. Sa oled motiveeritud ja tahad oma võimeid ning oskusi proovile panna. Tervis. Sa ei maga just kõige paremini viimasel ajal ja selle tõttu kannatad suurema väsimust all. Raha. Täna võid sa saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära lase teiste kadedusel oma päeva ära rikkuda.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sa ei lepi keskpärasuse ja tunnete leigusega ja oled nõudlikum oma kaaslase vastu. Töö. Täna peaksid kõik sinu ettevõtmised õnnestuma. Tervis. Ravi ennast, sest tervis on kõige kallim asi. Raha. Ole ettevaatlikum ja pea kinni oma eelarvest.

Väike nõuanne: otsi lahendusi, selle asemel, et mõtelda oma probleemide peale.

 

 


Skorpioni horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt kohtud sa kellegagi, kes muudab kogu su elu. Töö. Täna on sind ees ootamas rahulik ja täiesti tavaline tööpäev. Tervis. Su tervis ei ole praegusel hetkel kõige tugevam, hoolitse enda eest rohkem. Raha. Su rahaasjad peaksid hakkama vaikselt paranema.

Väike nõuanne: sa võid vabaneda kõikidest takistustest, kui sa õpid rohkem iseendasse uskuma.


Amburi horoskoop

Armastus. Sinu suhe kallimaga peaks olema väga harmooniline hetkel. Töö. Katsu olla regulaarsem oma töökohustuste täitmise juures. Tervis. Ära unusta spordiga tegeleda ja teha jõuharjutusi. Raha. Sa võid saada väga häid uudiseid, mis aitavad parandada su majanduslikku olukorda.

Väike nõuanne: positiivne meel ei saa halba teha.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Sa võid olla rahulik ja muretu, midagi ilusat on juhtumas. Töö. Sind on ees ootamas muutused, mis toovad sulle kasu. Tervis. Sa oled üsna vastuvõtlik külmetushaigustele, hoia ennast rohkem. Raha. Su finantsolukord hakkab paranema.

Väike nõuanne: katsu rohkem puhata ja ära torma nii palju.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Sa oled hetkel üsna õnnelik ja seda parem. Töö. Ära tegele mitme asjaga korraga, sinu tulevik võib sellest sõltuda. Tervis. Sa ei maga viimasel ajal hästi, tunned väsimust ja kannatad stressi all. Raha. Ära kuula kõikide nõuandeid, kui sa ei taha, et see sulle suuremaid kahjusid kaasa tooks. 

Väike nõuanne: ära unusta, et vaikimine on kuld ja rääkimine hõbe.


Kalade horoskoop

Armastus. Su tunded muutuvad selgemaks ning sa tead täpsemalt, mida sa oma tulevikult tahad. Töö. Probleemid konkurentidega. Tervis. Kui sa magad halvasti, siis katsu õhtul vähem süüa. Raha. Sul avanevad head võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada. 

Väike nõuanne: halvad mõtted ei muuda sul oma elu paremaks.

Kommentaare ei ole