{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 1. november

  Foto : unsplash / Hannah S Jäära horoskoop Armast...

 

Foto : unsplash / Hannah S

Jäära horoskoop

Armastus. Katsu ise midagi ette võtta, et muuta oma suhet paremaks. Töö. Täna sulle ilmselt preemiat ei anta aga ära muretse, head uudised ei ole enam kaugel. Tervis. Ära unusta täna sporti teha ja palju liikuda, see ajab muremõtted minema ning parandab enesetunnet. Raha. Sa vajad kiiresti ühte rahasüsti ja otsid võimalikke lahendusi.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse.


Sõnni horoskoop

Armastus. Väga ilus päev on sind ees ootamas. Töö. Võimalikud lahkhelid paari töökaaslasega. Ära ütle midagi, mida sa hiljem kahetseda võid. Tervis. Sa peaksid olema hetkel üsna heas vormis, jätka samas vaimus. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini, kui sa tahad oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära unusta, et hea päev algab heade mõtetega.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Armastus ootab sind seal, kus sa ei osanud seda oodatagi. Töö. Tänane päev võib tuua kaasa viivitusi ja probleeme, ära võta asju isiklikult ja katsu rahu säilitada igas olukorras. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, su tervis peaks olema praegusel hetkel üsna hea. Raha. Sa oled viimasel ajal üsna kergekäeliselt oma raha kulutanud, katsu nüüd rohkem kokku hoida.

Väike nõuanne: usu iseendasse rohkem.


Vähi horoskoop

Armastus. Täna võib keegi sulle teha abieluettepaneku. Töö. Sul on tunne, et mitte miski ei liigu ja see mõjub väsitavalt ning võtab tuju ära. Tervis. Oma tervise pärast ei ole sul vaja täna muretseda. Raha. Ära kuluta liiga palju täna.

Väike nõuanne: tänane päev võib täita kõik su soovid, ole rõõmus! 

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Romantilised kohtumised on silmapiiril. Töö. Sa ei ole kindel, et su praegune töökoht vastab su ootustele ja lootustele. Tervis. Lõpuks ometi hakkavad väikesed terviseprobleemid kaduma ja seda parem. Raha. Katsu natuke paremini oma rahaasju organiseerida, kui sa tahad öösel paremini magada.

Väike nõuanne: iga kord, kui masendushoog peale tuleb, mõtle kahele heale asjale.


Neitsi horoskoop

Armastus. Ära aja omavahel segi tööasju ja armastust. Töö. Ära lase teiste halval tujul ennast mõjutada. Kui keegi ütlebki midagi halvasti, on see tema probleem ja sa ei tohiks seda isiklikult võtta.Tervis. Millal  sa hakkad tervislikumalt elama? Raha. Ära unusta kõrvale panna ning piirata oma kulutusi.

Väike nõuanne: sa saad ainult iseennast muuta ja mõnikord sellest piisabki, et kogu su elu muutuks paremaks.


Kaalude horoskoop

Armastus. Ära anna kiusatusele järele ja ära mine mujale vaatama. Sa võid kogu oma elu sellega ära rikkuda. Töö. Tänane päev võib tuua kaasa arvete klaarimist mõne töökaaslasega. Tervis. Katsu rohkem liikuda ja võimelda, vaimsele ja füüsilisele tervisele teeks see suurt kasu. Raha. Liiga palju kulutusi ja sa ei tea, kuidas ots-otsaga välja tulla. Pane kõik paberile kirja ja sa leiad lahendused.

Väike nõuanne: sa ei saa kontrollida olukordi, sa saad kontrollida ainult enda käitumist ja hoiakut.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Sellel nädalal on õhus romantikat ja armastust. Töö. Kui su töö ei paku sulle enam rahuldust ega väljakutseid, oleks aeg vaadata midagi muud. Praegu on selleks kõige õigem aeg. Tervis. Täna ei ole sul vaja oma tervise pärast muretseda. Raha. Ära laena ise välja ega võta laenu, kui sa ei taha liigseid probleeme kaela saada. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju ja su elu muutub ilusamaks.

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Tänane päev peaks tulema just nii ilus nagu sa oled seda soovinud. Töö. Praegune periood on kiire ja pingeline, sa vajad puhkust. Tervis. Sinu tervis hakkab  lõpuks ometi paranema. Raha. Ära kuluta liiga palju ja mõtle kaks korda enne, kui midagi ostad.

Väike nõuanne: ole taktitundelisem.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Täna on ideaalne aeg selleks, et muuta oma paarisuhet paremaks ja veeta ilus õhtu kallimaga. Töö. Tänane päev tuleb üsna pingeline ja stressirohke. Tervis. Sa võid kannatada suurema stressi käes, sellepärast ära unusta spordiga tegeleda, see parandab enesetunnet ja tervist. Raha. Sa elad hetkel üle oma võimete aga see ei sõltu sugugi sinust, ootamatuid väljaminekuid on hetkel liiga palju.

Väike nõuanne: katsu täna rohkem suhelda oma lähedaste ja sugulastega. Sa võid midagi huvitavat kuulda.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt on aeg intellektuaalset laadi suhtlemiseks, romantilised hetked ei ole päevakorras. Töö. Sa ei suuda oma ärritust ja pettumust varjata, see võib sulle aga probleeme kaasa tuua. Tervis. Kõik su tervisemured peaksid kaduma hakkama, ära unusta ka ise omalt poolt oma tervist toetada ja võtta vitamiine ning mineraale. Raha. Sa võid saada häid uudiseid täna seoses rahaga.

Väike nõuanne: unusta täna kõik oma mured, sest muretsemine viib ainult su hingerahu ära.


Kalade horoskoop

Armastus. Su paarisuhe peaks olema praegusel hetkel piisavalt harmooniline ega pane sind muretsema. Töö. Väga pingeline periood on praegu käsil, ära sekku teiste probleemidesse ja tegele ainult enda asjadega, kui sa ei taha, et sind hiljem süüdistatakse. Tervis. Su tervis peaks praegusel hetkel väga hea olema. Raha. Sa võid leida võimaluse, mis aitab sul oma majanduslikku olukorda parandada. 

Väike nõuanne: üks hea mõte võib muuta kogu su päeva.

Kommentaare ei ole