{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 28. november

  Foto : unsplash / Annie Spratt Jäär Armastus. Suh...

 

Foto : unsplash / Annie Spratt

Jäär

Armastus. Suhe kallimaga on täna pigem jõulist laadi, ära ole liiga autoritaane ja nõudlik teise inimese suhtes. Ka temal on omad õigused. Töö. On detaile, millega sa pead rohkem tegelema ja mis nõuavad suuremat tähelepanu. Nende kahe silma vahele jätmine oleks suur viga. Tervis. Tervis ei tohiks sulle praegusel perioodil muret teha. Raha. Sul ei tohiks suuremaid probleeme ette tulla, sellepärast leia võimalusi, kuidas oma raha kasvama panna ja selle pealt tulu teenida.

Väike nõuanne: ära kuluta oma energiat kitsa silmaringiga inimeste peale.

 

Sõnn

Armastus. Elu peaks sulle pakkuma praegusel hetkel õnne ja rõõmu. Töö. Head uudised ei ole enam kaugel, pöidlad pihku! Tervis. Su enesetunne on hea ja see teeb head su tervisele. Raha. Su majanduslik seis hakkab vaikselt paremuse poole liikuma. 

Väike nõuanne: ära vaidle inimestega tühjade asjade pärast. 

 

Kaksikud

Armastus. Üks kohtumine võib aset leida, mis võib osutuda sinu elus määravaks ning pühkima ära kõik su mured ja kartused. Töö. Üks kolleeg võib olla solvunud sinu peale, katsu asjad selgeks rääkida enne, kui olukord hullemaks läheb. Tervis. Kõik läheb hästi. Raha. Praegu ei ole su elus kõige kindlamad ajad.

Väike nõuanne: pööra rohkem tähelepanu oma sõnadele, sest sõnadel on suur jõud.

 

Vähk

Armastus. Sa tunned suuremat lähedust oma partneriga. Töö. Su töökaaslased ei jaga sinu ideid, kui sa tunned, et sul on õigus, ära anna alla. Tervis. Su tervis oleks parem, kui sa magaksid rohkem. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne: ära võrdle enda elu teiste omaga. Sa ei tea, mida nad tegelikult üle peavad elama. 

 

 

 

Lõvi

Armastus. Valmista end ette headeks uudisteks, mis tulevad palju varem, kui sa arvatagi oskad. Töö. Tavaline päev on sind ees ootamas. Sul puudub motivatsioon. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Ole ettevaatlikum, sest mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem ja ära kritiseeri end kogu aeg.

 

Neitsi

Armastus. Üks sinust palju vanem inimene äratab su tunded. Töö. Mitte midagi märkimisväärset pole juhtumas, kõik läheb oma tavalist rada. Tervis. Sa oled heas vormis ja valmis suurteks tegudeks. Miks mitte spordiga tegeleda. Raha. Peale natuke keerulisemat perioodi saad sa kuulda häid uudiseid.

Väike nõuanne: unusta mured ja ole õnnelik.

 

Kaalud

Armastus. Kõik on võimalik, isegi romantiline kohtumine tänavanurgal. Töö. Katsu tegeleda ka väiksemate probleemidega ja lahenda ära erimeelsused kolleegidega. Tervis. Kõik läheb hästi, sul ei ole vaja muretseda. Raha. Katsu pidada eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära loobu oma unistustest.

 

Skorpion

Armastus. Hoolitse rohkem oma kallima eest. Töö. Jää rahulikuks igas olukorras ja ära muutu liiga emotsionaalseks. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Väldi suuremaid tehinguid, mis võivad su eelarvesse augu teha.

Väike nõuanne: ära räägi liiga palju oma eraelust.

 

 


Ambur

Armastus. Tõenäoliselt ristub su tee täna kellegagi, kes näitab sulle, mis on armastus. Töö. Sa ootad uusi väljakutseid ja tunned igavust. Tervis. Tegele spordiga, see parandab su keha ja vaimu. Raha. Sa saad varsti häid uudiseid seoses rahaga.

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu.


Kaljukits

Armastus. Vallalistel on täna hea edu. Töö. Võitle oma arvamuse eest ja ära lase teistel oma varvastel talluda. Tervis. Miski ei peata sind, hea aeg tegeleda spordiga ja liikuda rohkem. Raha. Pea nõu spetsialistidega ja leia võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: muuda oma mõtteid ja sa näed, et ei olegi raske õnnelik olla.


Veevalaja 

Armastus. Üks ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Lihtne ja tavaline päev on sind ees ootamas. Tervis. Lõpuks ometi hakkab su tervis paranema. Raha. Käitu mõistlikult ja ole ettenägelik.

Väike nõuanne: ära pane oma mõtteid teiste pähe.


Kalad

Armastus. Ava oma silmad, armastus ei ole kaugel. Töö. Konkurents on tugev. Tervis. Suurem väsimus kimbutab sind viimasel ajal. Raha. Rahaasjad panevad sind muretsema hetkel. 

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

Kommentaare ei ole