{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 asja, mida naised meestest ei tea

  Selle pealtnäha enesekindla ja jultunud olekuga, katsuvad mehed varjata väikest poissi, kes nende hinges edasi elab ja kellel jääb väg...

 

Selle pealtnäha enesekindla ja jultunud olekuga, katsuvad mehed varjata väikest poissi, kes nende hinges edasi elab ja kellel jääb väga tihti enesekindlusest puudu ja kes sooviksid tegelikult, et keegi neile ütleks seda, mida on õige teha. Eriti armastuses on mehed teinekord üsna saamatud.

6 asja, mida naised meestest ei tea

1 - Nad pole sugugi nii enesekindlad, kui see välja paistab

Isegi, kui enamik mehi mõne naissoost isikuga suheldes katsub paista välja nii enesekindel, kui võimalik, siis paljud tunnistavad, et tegelikult jääb neil enesekindlusest väga palju puudu. Sest ka meestel on oma õrn ja tundlik külg, mida nad muidugi naistele mitte mingi hinna eest näidata ei taha ja mängivad sellepärast kedagi, kes nad sugugi ei ole.

2 - Neile meeldib, kui neile järele joostaks

Aegade algusest saadik on nii, et mees on see, kes naise tähelepanu üritab võita. Mõnede meeste jaoks peabki naine olema niiöelda saak aga kõik mehed nii ei arva. Palju on neid mehi, kes leiavad, et see peaks olema mõlemapoolne ja nii on lihtsalt parem. Jahti pidavate isaste aeg on möödas. Tänapäeva naised on iseseisvamad, kui nende esiemad ja võivad samuti mehe vastu huvi välja näidata. Sest paljudele meestele meeldib see ja nad ootavad ainult seda.


3 - Nad ei suuda üksikasju meeles pidada

Kui naised suudavad meeles pidada seda, mis värvi pesu nad kandsid esimesel armuööl, siis oodata meestelt sama on meeletus. Naistel on võime panna tähele pisiasju ja neid meeles pidada, sest nad peavad seda oluliseks. Harva leidub aga mehi, kes suudab pisiasju sama täpselt meeles pidada, sest meeste jaoks sellel pole lihtsalt mitte mingit tähtsust.

4 - Neile meeldib, kui naised hindavad nende huumorimeelt

Lõbus ja tore mees on seksikas - nii arvavad paljud naised. Enamik mehi on sellest teadlikud ja nad teevad kõik, mis võimalik, et paista võimalikult lahedad ja toredad ning tõmmata sellega naiste tähelepanu. Need, kes on juba oma loomult lõbusad ja hea huumorimeelega, suudavad seda rolli hästi täita. Ülejäänud peavad seda aga õppima ja alati see nii hästi ei õnnestu. Üldiselt meeldivad meestele naised, kes hindavad nende huumorimeelt ja naeravad nende naljade üle. See on nende egole hea. Ja lisab neile enesekindlust, mida nad vajavad.



5 - Armastus käib läbi kõhu


Enamik mehi armastab hästi süüa ja neile maitseb hästi valmistatud toit. Seega on see üsna normaalne, et nad hindavad kõrgelt naisi, kes oskavad hästi süüa teha. Loomulikult ei saa teisi naisi hukka mõista nende oskuse või oskamatuse pärast süüa teha aga kokkuvõttes on see ikkagi trump.

6 - Neile meeldivad naised, keda nad võivad oma perekonnale tutvustada

Isegi, kui mehed kohe ei räägi välja oma kavatsustest, kui nad on leidnud mõne naise, kes neid huvitab, siis huvituvad nad siiski tõsiselt üksnes naistest, keda nad võivad ka teistele tutvustada.


Kommentaare ei ole