{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 11. november

  Foto : unsplash / Alex Padurariu Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Alex Padurariu

Jäära horoskoop

Armastus. Su kallim tunneb, et sa oled viimasel ajal hakanud tema olemasolu unustama, tehke midagi ühist koos. Töö. Ära võta ühtegi otsust liiga kiiresti ja mõtlematult vastu, sest see võib sulle probleeme kaasa tuua. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset: väsimuse üle sul kurta ei tule täna. Raha. Ka selles valdkonnas pole suuremaid muutusi ette näha.

Väike nõuanne: ära ole nii kangekaelne ja arvesta ka teiste arvamusega.


Sõnni horoskoop

Armastus. Võib-olla ei ole sa siiski kooseluks valmis, sest sa tunned, et ei ole õnnelik ja rahul kõigega. Töö. Sind peetakse silmas, seega ole kahekordselt tubli ja ära tee vigu, mis võivad sulle saatuslikuks saada. Tervis. Sa võid tunda kerget väsimust ja masendust aga see on mööduv. Raha. Praegune aeg ei ole just kõige parem aga kui sa ettevaatlik oled, siis ei ole sul vaja muretseda.

Väike nõuanne: sa ei saa kaotatut tagasi aga sa võid seada endale uued eesmärgid.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Tee omalt poolt kõik, et ära hoida pingeliste olukordade tekkimist. Töö. Sa igatsed uute väljakutsete järele ja tahad oma võimeid proovile panna. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset, täna peaks su tervis olema päris hea. Raha. Mõned ootamatud kulutused võivad tekkida.

Väike nõuanne: unista suurelt.


Vähi horoskoop

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis mõtle hoolega järele, kas sa ikka oled valmis end kellegagi siduma. Töö. Sul on väga head väljavaated praegu, usu iseendasse ja oma võimetesse, kõik läheb hästi. Tervis. Hoidu hilisest teleka vaatamisest ning heida varem magama. Praegusel hetkel vajad sa kõige rohkem puhkust. Raha. Maksa oma arved õigeaegselt ja koosta eelarve.

Väike nõuanne: iga kord, kui mustad mõtted pähe tulevad, mõtle kahele heale asjale, mis sind naeratama panevad.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Sulle ei meeldi oma tegemistest aru anda. Töö. Täna ei ole su mõtted töö juures, sul on muidki plaane. Tervis. Kõik terviseprobleemid peaksid kaduma hakkama. Raha. Tõenäoliselt saad sa täna väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid.


Neitsi horoskoop

Armastus. Amor on sind ilmselt unustanud ja sa tunned end üksikuna. Töö. Sa ei suuda end kätte võtta ega motiveerida piisavalt, su töö väsitab sind vaimselt ja füüsiliselt. Tervis. Ära unusta piisavalt vett juua, see parandab su enesetunnet ja tervist. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära ärritu ja võta asju parem rahulikult.


Kaalude horoskoop

Armastus. Sa ei suuda ära kuulata oma elukaaslase kriitikat ja etteheiteid selles suhtes, kuidas sa oma rahaga ümber käid. Töö. Mõned head võimalused võivad tekkida, mis aitavad sul karjääri teha. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga palju sööma hakanud, see ei tee head aga su tervisele. Raha. Sa pead alati ootamatuteks kulutusteks valmis olema.

Väike nõuanne: ära käi läbi liiga pessimistlike inimestega.

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Su elus on olnud paremaid päevi. Töö. Täna ei tohiks sul probleeme ette tulla. Tervis. Kõik läheb hästi ja see on kõige tähtsam. Raha. Sa leiad võimaluse, mille abil oma rahalist olukorda parandada.

Väike nõuanne: mõnikord kõik, mida sa teha saad, on oodata õiget aega.

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastus. Praegu mõtled sa rohkem tööasjadele, kui armastusele oma elus. Töö. Kui teised su projektidega kaasa ei taha tulla, ei maksa sul sellepärast ärrituda. Ole lihtsalt kannatlik. Tervis. Kui su eluviis on tervislik, pole sul midagi karta vaja. Raha. Katsu rohkem säästa ja kokku hoida.

Väike nõuanne: ole järeleandlikum.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Sa oled hetkel oma eluga rahul. Töö. Ole järeleandlikum ja ära pea nii kangekaelselt oma arvamusest kinni. Tervis. Stress annab endast tunda, katsu spordiga tegeleda. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni. 

Väike nõuanne: Ära tee oma sõnadega haiget neile, kes sinust hoolivad.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Praegune olukord pole just kõige parem, õhk on liiga pingeline. Töö. Sa võid saada väga hea tööpakkumise täna. Tervis. Katsu stressi maandada, sest see ei tee su tervisele head. Raha. Mõtle enne, kui sa midagi ostad.

Väike nõuanne: ära ütle välja kõike, mida sa mõtled.

 

Kalade horoskoop

Armastus. Sa tunned end üksi ja ei tea ise ka enam, kust armastust otsida. Töö. Sa oled motiveeritud ja valmis suurteks tegudeks. Tervis. Hoia täna oma tervist rohkem, su immuunsus ei ole just kõige tugevam. Raha. See on hea, kui sa oled suutnud midagi kõrvale panna, sest sul võib seda varsti üheks suuremaks ostuks vaja minna.  

Väike nõuanne: õnn on sinu enda sees.

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole