{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele järgmine nädal õnne toob?

  Foto : unsplash / Lesly Juarez Kõige tähtsam elus on ilmse...

 

Foto : unsplash / Lesly Juarez

Kõige tähtsam elus on ilmselt uskuda iseendasse. Ja imedesse. Sest imesid juhtub iga päev meie ümber, alati me ainult ei oska seda näha. Õnn tuleb sageli sinna, kus teda oodatakse. Kas sina usud, et sa oled õnne väärt? 

Et sa oskaksid õnne oma ellu oodata ja oleksid selle jaoks valmis, vaatame järgi, millistele tähemärkidele järgmine nädal (15 - 21. november) kõige rohkem õnne toob. 

Ilus planeet Veenus teeb oma esimesi samme Kaljukitse märgis ja tänu sellele hakkavad asjad jälle laabuma. Kaljukits on lojaalne ja ustav tähemärk, võimeline liigutama mägesid nende pärast, kellest ta hoolib ja keda ta usaldab. Tänu Kaljukitse energiale, muutuvad asjad selgemaks. Me looma oma elus korra, hoiame eemale nendest, kes panevad meid kahtlema ja läbime rohkem nendega, kes on meile tähtsad. Tõenäoliselt leiab igaüks midagi, mille abil ehitada üles paremat tulevikku ja olla lootusrikkam. Veenus Kaljukitses tahab midagi kindlat ja konkreetset. Paljud hakkavad ilmselt mõtlema sellel perioodil abiellumise peale. Veenus Kaljukitses toob ka head õnne ja edu nii äris, kui finantsasjades. Ja see omakorda toob paljudele praegusel perioodil kaasa palju häid võimalusi, mis aitavad parandada majanduslikku olukorda ja muudavad elu paremaks. 

Konkreetsemalt rääkides saadab edu kõiki neid, kellel on palju häid ideid ja plaane, mida ellu rakendada. Järgnevatel päevadel soovitab Marss investeerida. Kui mõte müümisest, ostmisest või ehitamisest jäi seni natuke kaugeks ja häguseks, siis  nüüd hakkavad asjad kiiremini liikuma. Ärme unustame ära, et Kaljukits on materialist. Ja seega on praegune periood kasulik just kõikidele kinnisvaraga seotud tehingutele.Ka etetvõtjad saavad kasu lõigata järgmisel nädalal oma tööst. Praegun hetk on kõige parem ettevõtte laiendamiseks. 

Planeetide seis on hetkel väga hea selleks, et ehitada üles kindlamat ja paremat tulevikku. Aga selle jaoks, et oma unistusi ellu viia, ei tohi olla liiga maias. Saturn, kes kontrollib aega, peab kõike silmas ja tuletab meelde, et elus on alati vaja edasi liikuda aga alati sammhaaval, mitte vastu seina tormates.

 

 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal aga kõige rohkem õnne? 

 

Vähk

Ta on ilus, ta on hea ja ta on rahulik - tegemist on Vähi tähemärgiga. Ja järgmisel nädalal on kõik võimalused tema ees lahti. Eriti suur õnn saadab teda aga armastuses. Veenuse lahkumine Amburi märgist teeb Vähile väga palju head. Amburi energia oli Vähi jaoks liiga vabameelne, tänu Kaljukitsele leiab ta aga tagasi oma hingerahu. Sellest ajast, kui armastuse ja harmoonia planeet jõudusi Kaljukitse tähemärki, julgeb Vähk taas olla tema ise. Ta unistab hubasest ja õdusast kodukoldest, kus valitseb rahu ja armastus. See on ka Kaljukitse soov. Seega on praegune õhkkond ideaalne Vähi jaoks. Kui sa oled juba paarisuhtes, kallis Vähk, siis võtab su elu muinasjutulise pöörde. Sa leiad lahenduse kõikidele oma probleemidele. 

Veenus ei unusta ka vallalisi. Järgmisel nädalal võib juhtuda nii palju asju, mis muudavad su elu igaveseks. Kõik on võimalik. Merkuur Skorpionis toetab sind ja teeb kõik, et sa silma paistaksid ning leiaksid selle, keda sa oled oodanud. Ela seda elu, millest sa oled alati unistanud. Sul on õigus olla õnnelik. Su maailm muutub ilusamaks. Kõik saab korda.

 

Neitsi

Ehkki  viimased kuud ei ole olnud sinu jaoks just kõige paremad, nüüd hakkavad asjad taas jälle laabuma. Juba mõnda aega oled sa ilmselt märganud, et kõik su pingutused kannavad vilja. Juba eelmine nädal oli sinu jaoks üsna hea, nüüd aga lähevad asjad sinu elus veelgi paremaks.  Palju häid võimalusi on tekkimas. Sa oled muutumas kuulsamaks ja tuntumaks. Võib juhtuda, et isegi meedia räägib sinust ja su tegemistest. Kindlasti aga räägitakse sinust erinevates seltskonnaringides ja mitte kadeduse pärast vaid imetlusest sinu isiku vastu. Sa oled väga töökas. Ja sinu abi vajatakse mitmel pool.

Võib juhtuda, et sulle usaldatakse üks väga tähtis projekt. Kuidas ka ei ole, kindlasti avaneb sul võimalus karjääri teha. Päike Skorpionis näitab sulle, millised on su tugevad küljed ja aitab sul olla enesekindlam. Sa oled valmis kogu maailma vallutama, suruma oma tahtmist läbi ja näitama kõigile, kes sa tegelikult oled. Ja kuna hea töö väärib korralikku palka, siis võib su majanduslik olukord märkimisväärselt paraneda. Suured rahasummad on sinu poole teel. Planeedid saadavad sulle kõik võimalused, mille abil viia oma unistusi ellu ning ehitada üles paremat ja kindlamat tulevikku.

 

 


Kaljukits

Kaljukitse peetakse tihti eemalolevaks ja ükskõikseks tähemärgiks. On see päriselt nii või ei ole? Me ei hakka selles suhtes vaidlust tekitama aga ütleme siiski, et Kaljukitsed mõtlevad tihti mitte südame, vaid mõistusega. Lisaks kõigele on Kaljukits sündinud keset talve. On neid, kes peavad teda saladuslikuks, diskreetseks ja külmaks. Järgmisel nädalal aga näitab Kaljukits täiesti uut külge endast. Ja näitab välja, et ka temal on tunded ja emotsioonid. Ehk siis teiste sõnadega, Kaljukits julgeb teha ise esimese sammu ja olla algatusvõimeline. 

Tõenäoliselt otsustab ta teenida veelgi rohkem, et pakkuda heaolu ja materiaalset turvalisust nendele, kes on tema jaoks tähtsad. Ta sihib veelgi kõrgemale. Ja samal ajal julgeb ta oma tundeid välja näidata. Kui Kaljukits end kellegagi seob, siis ei tee ta seda poolikult. Ta on sodiaagi kõige ustavam ja truum tähemärk, kes on valmis kõigeks, et oma suhet stabiilsena hoida. Järgmisel nädalal pingutab ta tõesti oma paarisuhte pärast. Ta näitab välja oma tundeid, ta räägib sellest teistele, ta tõestab seda, et ta armastab. Ja ka muudes toimetustes saadab teda hea edu. Mitu projekti hakkavad kiiremalt edasi liikuma. Tal avaneb võimalus ehitada üles sellist elu, millest ta alati on unistanud ja see ongi tema eesmärk. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!



Kommentaare ei ole