{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 22. november

Foto : unsplash / Andreas Eriksson    Jäära horoskoop Armastus. Isegi, kui sa seda ei otsi, tõmbab armastus su täna lõksu. Töö. Sul on raske...

Foto : unsplash / Andreas Eriksson

 

 Jäära horoskoop

Armastus. Isegi, kui sa seda ei otsi, tõmbab armastus su täna lõksu. Töö. Sul on raske täna tegeleda oma tavapäraste rutiinsete töökohustustega, sa tunned lihtsalt suurt igavust. Tervis. Sa tunned väsimust ja oled kurnatud, ära unusta palju vett juua ja puhata võimaluse korral. Raha. Praegusel perioodil on sul lausa kadestamisväärselt head väljavaated. 

Väike nõuanne: ära võrdle enda elu teistega. Sa ei tea kunagi, mida nad tegelikult üle peavad elama.


Sõnni horoskoop

Armastus. Üks lähedane inimene üritab segadust tekitada sinu eraellu. Töö. Sulle usaldatakse üks väga tähtis projekt. Tervis. Hoia oma tervist. Ära söö liiga palju, kui sa ei taha oma tervisele halba teha. Raha. Sa võid leida nutikaid viise raha paigutamiseks.

Väike nõuanne: positiivne mõtlemine tõmbab ligi häid sündmusi ning paremat elu.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Praegu ei lähe asjad nii nagu sa sooviksid, õhus on pingeid ning lahkhelisid. Töö. Võttes arvesse praegust planeetide mõju, ei suuda sa täna kõike teha, mida plaanisid. Tervis. Tõenäoliselt tunned sa suuremat väsimust hetkel. Jälgi, mida sa sööd ja katsu rohkem puhata. Raha. Oma rahaasjade pärast ei ole sul vaja praegu muretseda, sest sa peaksid täna saama väga häid uudiseid, mis aitavad parandada su majanduslikku seisu.

Väike horoskoop: alati on miski, mille pärast olla tänulik.

 

Vähi horoskoop

Armastus. Su lähedased võivad sulle nõu anda aga otsustada saad siiski ainult sina ise. Ära lase ennast liiga palju mõjutada. Töö. Katsu paremini keskenduda, sest olukord võib väljuda sinu kontrolli alt. Tervis. Sul on energiat juurde vaja. Katsu rohkem liikuda ja teha sporti, see aitab sul parandada oma enesetunnet. Raha. Väga head väljavaated.

Väike nõuanne: naerata ja sa muudad oma päeva ilusamaks.

 

Lõvi horoskoop

Armastus. Sulle ei meeldi aru anda oma tegemistest ja käikudest. Töö. Isegi, kui su praegune töö ei paku sulle täit rahuldust, siis kaalu kõik korralikult enne läbi, kui otsustad lahkumisavalduse lauale panna. Tervis. Ära unusta vitamiine võtta ja süüa rohkem puu- ja köögivilju. Raha. Su majanduslik olukord hakkab paranema.

Väike nõuanne: õnn peitub sinu mõtteviisis.

 

Neitsi horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt tekivad lahkhelid täna sinu ja su kallima vahel. Te ei suuda üksmeelele jõuda. Töö. Sa leiad, et mõned su kolleegid on kahepalgelised ja see häirib sind. Tervis. Sa muretsed rohkem oma tervise pärast. Raha. Hea õnn saadab sind praegu kõiges, mis on rahaga seotud, kasuta seda perioodi targalt ära.

Väike nõuanne: oma mõtetega lood sa oma maailma

 

Kaalude horoskoop

Armastus. Praegune õhkkond on elektrit täis ja pingeline. Parem, kui sa hoiad keelt hammaste taga ja teed kõik, et omalt poolt olukorda mitte hullemaks muuta. Töö. Täna katsu olla eriti diplomaatiline ja taktitundeline, ära tõsta häält ja jää viisakaks igas olukorras. Tervis. Su enesetunne pole praegu just kõige parem. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: kui sa tahad rahu saada, pead sa järeleandmisi tegema.

 

Skorpioni horoskoop

Armastus. Sa mossitad omaette ja ei taha näha seda, mis su elus hästi on. Töö. Sa oled väsinud ja tunned, et su töö koormab sind. Katsu leida mingi väljapääs. Tervis. Hoolitse oma tervise eest paremini, sest sa ei ole praegu just kõige paremas vormis. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini.

Väike nõuanne: kui sa soovid teistele head, tõmbad sa head ka enda ellu. See on looduse seadus.

 

Amburi horoskoop

Armastus. Sul on praegu muidki probleeme, millega tegeleda. Töö. Katsu asju rahulikumalt võtta ja ära ärritu iga kord nii palju. Tervis. Su tervis ei ole praegusel hetkel kõige parem ja sa pead midagi ette võtma, et oma immuunsüsteemi turgutada. Raha. Koosta eelarve ja pea sellest kinni.

Väike nõuanne: hoia eemale inimestest, kes panevad sind ennast halvasti tundma.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastus. Sa mõtled üha rohkem ühele inimesele oma minevikust. Töö. Mõned suuremat sorti probleemid võivad täna tekkida. Tervis. Ära raiska oma energiat täna tühjade asjade peale. Raha. Tõenäoliselt saad sa varsti suurema summa raha. 

Väike nõuanne: ole õnnelik, sest see on su tervisele hea.

 

Veevalaja horoskoop

Armastus. Rääkige asjad selgeks omavahel, sest selline umbusaldamine ja pidev kahtlustamine ei tee kellelegi kasu. Töö. Sul puudub motivatsioon. Katsu kolleegidega arutada asja. Tervis. Sa tunned väsimust ja vajad puhkust. Sunni ennast siiski liikuma ja ära jää liiga kauaks teleka ette istuma. Raha. Head võimalused ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: usalda esimest muljet

 

Kalade horoskoop

Armastus. Sul on raske leida inimest, kes vastaks sinu ootustele ja lootustele. Töö. Praegune periood on liiga stressirohke. Tervis. Ära söö liiga palju, see ei tee head sinu tervisele ja ei aita sul masendusest üle saada. Raha. Aeg on investeerida. Tee selles suhtes uurimistööd ja leia parimaid võimalusi. 

Väike nõuanne: naudi elu, sest stress kahjustab tervist. 


Kommentaare ei ole