{ads}

HIDE

Viimased

latest

Teadlased on kindlaks teinud, kes on maailma kõige ilusam mees

Foto : unsplash / Christopher Campbell   Tänu mitmetele erin...

Foto : unsplash / Christopher Campbell

 

Tänu mitmetele erinevatele arvutustele on teadlased välja selgitanud, kes on maailma kõige ilusam mees. 

Kas teie teate, mis asi on kuldlõige? Tegemist on Vana-Kreeka filosoofiaga ning selle täiuslikkuse põhimõtetega. Kuldlõiget on oma tööde juures kasutanud näiteks Leonardo Da Vinci. Lühidalt on siis tegemist jumalike proportsioonidega ehk siis rehkendusega, mis võimaldab välja arvutada geomeetrilist täiuslikkust, mida kasutatakse gemomeetrias, aritmeetikas,  arheoloogias, arhitektuuris aga samuti maalikunstis ja isegi muusikas. Ja lisaks kõigele sellele kasutavad teadlased ka kuldlõiget selleks, et välja selgitada nende geomeetriliste arvutuste abil kõige kaunim inimene. 

 

 

Ja seega rehkendasid teadlased välja, et Robert Pattinson on maailma kõige kaunim mees, vähemalt kuldlõike reeglite järgi, mille rehkenduse tulemuseks ta sai 92,15%. Robert Pattinson on seega mees, kes sarnaneb kõige rohkem täiuseideaalile. Talle järgnes Henry Cavill (91,64%), Bradley Cooper (91,08%), Brad Pitt (90,51%) ja George Clooney (89.91%).

Samuti selgub samade teaduslike uuringute järgi, et maailma täiuslikuma mehe nägu koosneks Hugh Jackman' silmade asetsusest, Henry Cavill'i huultest ja laubast, David Beckham' lõuast ning Ryan Gosling'i ninast.

Kommentaare ei ole