{ads}

HIDE

Viimased

latest

4. novembri Noorkuu leiab aset Skorpionis : milliste tähemärkide elu puudutab see kõige rohkem?

  Foto : unsplash / Vladislav Klapin Noorkuu aeg on alati im...

 

Foto : unsplash / Vladislav Klapin

Noorkuu aeg on alati imeline ja isegi müstiline. See on kõige parem aeg, et teha rahu iseendaga. Just sellel perioodil on Kuu võime eriti tugev ja seda igal hetkel. 4. novembri Noorkuu leiab aset Skorpioni märgis ja tõotab olla eriti võimas. See võib kaasa tuua mitmete probleemide lahendamise.

Kui sa peaksid praegusel eluhetkel tundma, et miski ei liigu sinu elus, siis tuleb Noorkuu sulle appi. Võib juhtuda, et Kuu tõukab sind välja sinu mugavusstsoonist ja toob su ellu ootamatuid muutusi, mis tegelikult tulevad sulle kasuks. 

Enne kõike on Noorkuu periood aga võimaluseks aega maha võtta ning organiseerida paremini ülejäänud kuud. See on õige aeg selleks, et panna kirja oma eesmärgid ja plaanid selleks kuuks. Mida sa kavatsed sellel kuul teha? Mis aitaks sul oma elujärge paremaks muuta? Mida sa peaksid enda juures muutma? Millised on su halvad harjumused? Pane see kõik kirja ja Noorkuu aitab sul oma plaane ja südamesoove ellu viia.

 


Milliseid tähemärke seekordne Noorkuu kõige rohkem puudutab?

 

Skorpion

Novembrikuu tõotab tulla eriti romantiline kõikidele Skorpionitele. Järgmiste nädalate jooksul tahab Noorkuu muuta sind lähedasemaks ühe inimesega. Paljud paarid alustavad suuremate ühiste plaanide ellu viimisega. Vallalisi ootab ees kaua oodatud kohtumine. Käimas on Skorpionite aeg, seega on loomulik, et Skorpion ise sellest perioodist kõige rohkem kasu lõikab. Palju häid võimalusi toob elu talle sellel kuul. Ja ka Noorkuu leiab aset Skorpioni märgis, tuues sellega ta ellu armastust ja head õnne. Kuu loomine leiab aset Skorpionis ja seega on õnn talle garanteeritud. Kõik muutub selgemaks tema elus. 

Noorkuu ei too Skorpionile kaasa ainult head õnne armastuses. Ka kõiges muus saadab teda hea edu. Novembris aitavad tähed tal oma unistusi ellu viia. Eriti hea õnn peaks Skorpionit saatma ka rahaasjades. Mitmed võimalused tekivad, mis võimaldavad tal parandada oma majanduslikku olukorda. 

 

 

 

Veevalaja

Veevalaja jaoks ei tule novembrikuu just kõige rahulikum. Ta peab oma probleemid ära lahendama nii hästi, kui võimalik. Selle tõttu võib ta aeg-ajalt tunda suurt segadust, see aga paneb teda muretsema ning ei lase tal oma pooleliolevate töödega tegeleda. Kahtlemata on selles kõiges süüdi planeetide seis. Ja selle all kannatab Veevalaja, kelle emotsioonid löövad novembris üle pea kokku. 4. novembri Noorkuu ei aita tal sugugi ennast paremini tunda. Vastupidi, sellel perioodil võib Veevalaja võtta vastu kiirelt tehtud otsuseid, mida ta võib hiljem ise kahetseda. 

Novembrikuus peab Veevalaja võtma hoogu maha ja olema kannatlikum. Ja kõige targem on hoiduda terve kuu jooksul tahaplaanile.

 



Kommentaare ei ole