{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks kujund ja vaata, milline jõud sind elus edasi aitab!

  Kas sina tead, milline on sinu sisemine jõud? Kui sa seda ei tea, siis see test võib sind aidata! Meil kõigil on oma sisemine jõu...

 



Kas sina tead, milline on sinu sisemine jõud? Kui sa seda ei tea, siis see test võib sind aidata!

Meil kõigil on oma sisemine jõud, mis meid elus paljudest raskustest üle aitab ja meid juhatab. Rasketel aegadel aitab see taas püsti tõusta ja edasi elada. See on jõud, mis peegeldab kõike seda, mis on meie jaoks oluline ja tähtis. Kui me seda tugevust aga edasi arendame, siis muutume me võitmatuks.

Kuue pildil oleva sümboli seas on mõned lilleõite kujulised (3, 4 ja 5) ja teised jälle geomeetrilise kujuga (1, 2 ja 6).





Vali üks kujund, mis sulle kõige rohkem meeldib ja vaata, milline on sinu sisemine jõud.




Kui sa valisid...




Kujund nr. 1

Sinu tugev jõud, mis sind elus edasi viib, on su intuitsioon.


Ükskõik, kui raske sul ka ei ole, sa suudad alati lahendada oma probleeme tarkusega, mis sinu sees elab. Sinu intuitsioon on see, mis sind juhib õigele teele ja viib sind kokku inimestega, kes muudavad su elu veelgi erilisemaks.

Paljudel inimestel on raske mõista sinu intuitsiooni, mida sa nii väga usaldad ja nad kritiseerivad sind kõva häälega aga sind see ei puuduta, sest nii kaua, kuni su hinges on rahu, on see märgiks, et sa oled õigel teel.


Kujund nr. 2


Sinu  tugev jõud seisneb sinu oskuses armastada.

Enamikud probleemid elus on alguse saanud sellest, et inimesed ei austa üksteist ja ei armasta teisi, võttes teistega suheldes kasutusele kavaluse ja lähtudes egoistlikult. Sinu jaoks neid kahte tunnet ei ole olemas ja sa suudad alati näha kõike läbi headuse ja siiruse.

Võib-olla oled sa ise arvamusel, et see on hoopis sinu nõrkus, sest sa oled sageli kokku puutunud tänamatute inimestega aga tegelikult on see suur jõud, mis elab sinu sees, sest armastus on see, mis aitab sul alati edasi elada, mis ka ei juhtuks. Hea ja armastav inimene ei ole kunagi halb ega paha valik. Ära unusta seda.



Kujund nr. 3



Sa oled loominguline inimene, kellel on inspiratsiooni ja see aitab sul leida alati kõige õigemat teed õnneni.


Sinu ainulaadne oskus elu näha aitab sul leida lihtsaid lahendusi oma probleemidele ja  võimalusi olla õnnelik ka kõige kummalisemates olukordades. Sinu inspiratsioon on see, mis aitab sul saavutada märkimisväärset elu. Sa pead väärtustama oma inspiratsiooni ja kasutama seda ära nii, et sa saaksid aidata kogu maailma ja teisi inimesi.



Kujund nr. 4


Intelligents on sinu tugev jõud,  mis sind elus edasi aitab. 

See on väga tugev jõud, mis aitab sul alati väljapääsu leida igast olukorrast, ükskõik, kuhu sa ka ei satu. Sa tead ise ka, et sa oled tark ja usaldad oma tarkust. Sa oled enesekindel, sest sa leiad alati vahendi, mis aitab sul raskustest üle saada ja nautida ilusaid hetki elus. Mõned inimesed peavad su intelligentsust ülbuseks või liigseks uhkuseks aga ära lase end teiste arvamusest heidutada, sest tegemist on ainult sooviga sinu enesekindlust kõigutada. Sinu intelligentsus on su kõige tugevam jõud. Kasuta seda targalt ära.





Kujund nr. 5


Sinu jonnakus ja sihikindlus on su kõige tugevam külg. 

Sul on oma eesmärgid, mis on sinu jaoks väga tähtsad. Kui sa midagi väga tahad, siis ei saa mitte miski sind takistada. Väga raske on leida selliseid inimesi nagu sina, kes ei lähe alati kõige kergemat teed ja kes on võimelised vaeva nägema ja pingutama oma eesmärkide ellu viimise nimel. Seesama jonnakus võib sulle mõnikord pettumust valmistada aga sa ei tohi sellele tähelepanu pöörata. Niikaua, kuni su sisemine hääl sind edasi juhatab, läheb kõik hästi.


Kujund nr. 6


Sinu vaimne ja emotsionaalne enesevalitsus on su tugevamad küljed.

Ja tänu nendele säilitad sa igas olukorras rahu. Sa suudad analüüsida ja kainet mõistust alal hoida ka kõige raskemates olukordades, sest sa tead, et kõik on mööduv ja alati kasulik õppetunniks, mida see endaga kaasa toob. Su süda ja pea on õigel kohal. Ent ka sinul tuleb ette ebakindlusi ja kahtlusi, sest ka sina oled inimene. Kui see aga aset peaks leidma, siis ära ole liiga karm enda vastu, loo oma mõtetes sisse kord ja leia lahendusi oma probleemidele, sest sa oled ju selle ala spetsialist!














Kommentaare ei ole