{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Nathan Dumlao

Armastus

Paaridele :  Need paarid, kes juba pikemaajalises suhtes on, võivad tunda sellel nädalal suuremat igavust ning rutiini. Võib-olla tuleks kasutada paremini ära oma kujutlusvõimet, mis aitab vabaneda igapäevasest rutiinist ning leida üles taas see, mis teid alguses omavahel ühendas.

Vallalised: Võib-olla ei märkagi sa sel nädalal kõiki neid võimalusi, mis su teele tulevad. Hoia siiski silmad lahti ja tee end ilusaks, sest uus armastus võiks muuta su elu ilumakas. Ärka üles ja ära maga kogu aeg.

 

Töö

Sinu tööasjad lähevad praegu õiges suunas ja kõik peaks korras olema. Sul on palju häid ideid ning sa oskad ära kasutada oma tutvusi vajadusel. Mitmed head võimalused tekivad sel nädalal, ole valmis neist õigel ajal kinni haarama ning neid ära kasutama. Kui sa aga võtad asju, mida sulle öeldakse, liiga isiklikult, võid sa kõik ilusa ära rikkuda. 

 

 

 

Tervis

Su tervis peaks praegusel perioodil olema väga hea ja ei tohiks sulle muret valmistada. See on väga hea. Ära ainult seda head energiat kuritarvita ning ära lasku liialdustesse. Ole aktiivne ning söö tervislikult.

 

Raha

Mitmed planeedid aitavad tänu oma energiale viia su rahaasju paremale järjele sel nädalal. Su ostujõud võib paraneda. 

Kommentaare ei ole