{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Honey Fangs

Armastus

Paaridele : Saturni praegune aspekt võib tuua kaasa segadusi sinu paarisuhtesse. Kui asi peakski tõsiseks minema, siis ära võta liiga kiirelt tehtud otsuseid vastu, mida sa hiljem kahetseda võid.

Vallalistele : Sellel nädalal võivad aset leida suured muutused. Mõned teie seast võivad kohtuda ühe olulise inimesega, kes muudab nende elu. Kuidas ka ei ole, see nädal ei tohiks mööduda täielikus vaikuses.

 

Töö

Sa võid töö juures sellel nädalal käituda liiga impulsiivselt ja järelemõtlematult Ära võta midagi liiga isiklikult ja hoidu kokkupõrgetest ülemuste ja töökaaslastega. Väldi kõiki lahkhelisid.

 

 

 

Tervis

Neptuuni aspekt ei ole praegu just kõige parem. Tõenäoliselt teevad kroonised haigused sind rahutuks. Õnneks saadab Pluuto sulle oma head energiat ning pakub sulle seega kaitset. Hoolitse ka ise oma tervise eest ning tugevda oma immuunsust.

 

Raha

Kuu praegune aspekt võib panna sind rohkem kulutama. Parem oleks, kui sa loeksid oma raha kaks korda enne, kui midagi ostad. Kuula oma sõprade soovitusi, kui sul on soov investeerida või raha paigutada. 

Kommentaare ei ole