{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Joanna Kosinska

Armastus

Paaridele : Ole hästi ettevaatlik oma sõnadega, sest sellel nädalal võib väikesest sõnast suur tüli tekkida. Väikesest sädemest võib saada hävitav leek. Väldi igasuguseid arusaamatusi ning lahkhelisid nii palju, kui võimalik, eriti, kui teemad puudutavad poliitikat või religiooni.

Vallalised : Praegune periood võib olla uueks alguseks sinu elus. Üks tähtis kohtumine võib aset leida ja see võib juhtuda mõne õhtusöögi ajal külas olles. Seega võta kõik küllakutsed vastu. 


Töö 

Töökaaslastega suhted võivad olla pingelisemad. Aga sa ei hakka asju liiga isiklikult võtma ega sega ära eraelu tööga. Sa ei muutu liiga emotsionaalseks ning suudad säilitada rahu paindumatute inimestega suheldes. 

 

 


Tervis

Mitmed erinevad planeedid mõjutavad praegu sinu tervise sektorit. Aga ära muretse, sest kui sa oled ettevaatlik, siis ei saa nad sulle mingit kahju tekitada. Sa võid tunda aga suuremat väsimust ning masendust aeg-ajalt.


Raha

Katsu sellel nädalal mitte liiga suuri rahalisi tehinguid sooritada. Saturni praegune aspekt ei lase sul selgelt näha ja sa võid korda saata suuri ning andestamatuid vigu.


Kommentaare ei ole