{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Hedi Alija

Armastus

Paaridele : Võttes arvesse praegust Neptuuni asendit, siis kahjuks ei peaks sinu suhted elukaaslasega olema just kõige paremad. Tõenäoliselt on teie omavahelises suhtes liiga palju umbusaldust ja teineteise kahtlustamist. Aga õnneks hakkab see olukord tasapisi paranema ja seda tingimusel, kui sa oled valmis rahulikumalt suhtlema.

Vallalised : Sinul vähemalt on sellel nädalal väga palju õnne. Planeet Veenus ise mõjutab sinu armuelu sellel nädalal ja seega peaks su päevades olema palju armastust ja lähedust. Sind saadab hea edu ja su unistused võivad täituda. Sa võid leida oma suure armastuse, kes on sündinud Neitsi või Kaalude tähtkujus.

 

Töö

Kannatamatus on üks sinu suurimatest puudustest. Sa tahad kõike ja otsekohe. Töö juures võib selline kiirustamine aga sellel nädalal palju probleeme kaasa tuua.

 

 

 

Tervis

Tänu Merkuuri ja Veenuse heale aspektile, oled sa sellel nädalal väga heas vormis. Pluuto varustab sind omalt poolt hea energiaga aga võib sind panna ka liigselt kiirustama. 

 

Raha

Sa tahad ruttu lahendada kõik oma rahalised probleemid. See on hea mõte aga tee asju rahulikult ja kaalu kõik korralikult läbi.

Kommentaare ei ole