{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Rebecca Prest

Armastus

Paaridele : Marsi aspekt ei ole hetkel kõige parem. Ja selle tõttu võid sa olla halvas tujus, tavalisest autoritaarsem ning suruda iga hinna eest oma tahtmist läbi. Tõenäoliselt ei lepi sinu elukaaslane selle olukorraga ning ei allu su käsklustele. Ja see toob kaasa omavahelist arvete klaarimist ning hõõrumist, kui sa ei ole valmis järeleandmisi tegema.

Vallalistele : Tee midagi ja võta midagi ette, et meelt lahutada. Käi väljas, muuda oma soengut või stiili, muuda oma mõtteviisi ja elunägemust. Kõik see aitab sul teha läbi enda sees suurpuhastust ning teha ruumi armastusele oma elus. Tunne end oma hinges vaba ja õnnelikuna, armasta iseennast ja armastus tuleb sinu ellu.

 

Töö

Võib-olla ootad sa kannatamatult ühe ettevõtmise õnnestumist, kahjuks aga tuleb sul natuke kannatlikkust varuda, sest kõik ei lähe nii hästi nagu sa arvasid. Ära võta seda isiklikult ja ära lase sellel oma hingerahu häirida, katsu leida mõni teine lahendus. Ja headest ideedest sul juba puudust ei tule.

 

 

 

Tervis

Võttes arvesse praegust Saturni asendit tundub, et sa ei ole just kõige paremas vormis hetkel aga pead siiski vastu hoolimata kõigest. Katsu oma tervise eest paremini hoolitseda, nii hoiad sa ära suuremaid probleeme.

 

Raha

Kolm õnne toovat planeeti on praegu sinu rahaasju mõjutamas ja seega peaks sa saama peatselt väga häid ja kaua oodatuid sõnumeid, mis muudavad su olukorda märkimisväärselt paremaks. 

Kommentaare ei ole