{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Radoslaw Prekurat

Armastus

Paaridele : Mõned erimeelsused ja lahkhelid võivad tekkida sellel nädalal sinu ja su elukaaslase vahel. Katsu asjadest rahulikult ja ilma ärritamata rääkida ning lase ka teisel inimesel oma arvamust avaldada ilma, et sa teda iga hetk katkestaksid. See on kõige parem võimalus, mis aitab taas rahu maa peale tuua.

Vallalised: sa oled võitlusvalmis ja oled otsustanud ise käised üle käärida ning minna laia maailma õnne otsima. Enesekindlusest ja tahtejõust sul puudu ei tule. Ja sinu ettevõtlik vaim võib sulle edu kaasa tuua. Loodame ainult, et sa ei pea pettuma, sest kõik, mis särab, ei ole veel kuld.

 

Töö

Sellel nädalal saad sa väga häid pakkumisi ja sulle usaldatakse paljutõotavaid projekte. Jää siiski kõiges ettevaatlikuks ning ära hakka pimesi mitte millegagi tegelema, kui sa ei taha endale probleeme kaasa.

 

 

 

Tervis

Saturni aspekt on praegu üsna hea ja tänu sellele oled sa järgmisel nädalal hästi energiline. Kõik need, kes olid viimasel ajal haiged, hakkavad nüüd paranema. Kõik läheb hästi ja muretsemiseks ei ole põhjust.

 

Raha

Ole kokkuhoidlikum ja pane raha kõrvale alati, kui saad. Katsu leida kindlamaid investeerimisvõimalusi. 

Kommentaare ei ole