{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 5. oktoober

  Foto : unsplash / Jeremy Thomas Jäära horoskoop M...

 

Foto : unsplash / Jeremy Thomas

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks täna midagi erilist juhtuma sinu elus. Töö juures tuleb täna samuti hea päev, sa aitad ühe tähtsa projekti elluviimisele kaasa ja muutud teiste silmis veelgi tähtsamaks. Tervise seisukoha pealt läheb praegu kõik hästi. Võib-olla ainukseks mureallikaks on rahaprobleemid aga õnneks tuleb varsti lahendus.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju, sa ei saa kõike kontrollida. Mõtle rohkem häid mõtteid.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt katsu rohkem kujutlusvõimet ära kasutada. Töö juures võid sa saada aga häid uudiseid täna. Tervise koha pealt hoia oma südant ja selle jaoks tuleb sul rohkem puhata. Võimaluse korral ära unusta lõunauinakut teha. Mis puutub rahaasjadesse, siis pead sa olema veelgi ettevaatlikum. Ära täna laena oma raha välja ega võta ka ise laenu, see võib sulle halbu üllatusi kaasa tuua.

Väike nõuanne: veeda oma aega nende inimestega, kes panevad sind ennast hästi tundma.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus olnud paremaid päevi. Töö juures võid sa kuulda aga väga häid uudiseid, võib-olla saad sa nüüd selle hea tööpakkumise, mida oled oodanud. Praegusel perioodil oled sa väga tegus, sul on palju häid plaane ja ideid. Selle all võib natuke kannatada su tervis, sest su elu on üsna stressirohke. Katsu leida aega puhkamiseks. Ja rahalise külje pealt võid sa tunda mõningast pettumust, kui ei saa teha kõike, mida tahaksid.

Väike nõuanne: tee endale kingituseks ilus päev.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tunned sa hetkel suuremat lähedust oma kaaslasega. Töö juures võid sa leida ühe väga huvitava mõtte, mis võib aidata sul karjääri teha. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda kerget väsimust. Ja rahalise külje pealt ole ettevaatlikum, sest sa võid praegusel perioodil liiga palju kulutada.

Väike nõuanne: ära lase pettumustel oma päeva rikkuda.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastuse koha pealt muutuks kõik paremaks, kui sa oleksid järeleandlikum. Töö juures läheb täna kõik väga hästi. Sa suudad ka teisi motiveerida ja viid ellu ühe tähtsa projekti. Tervise seisukoha pealt ei ole sul täna muretseda vaja ja seda parem. Rahalise külje pealt ära tegutse mõtlematult, sa võid hiljem seda teravalt kahetseda. 

Väike nõuanne: ära raiska oma energiat vaidlemise peale.


Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära ole liiga autoritaarne kodus. Töö juures saad sa kõigega hakkama ja sind on ootamas üks hea üllatus. Tervise seisukoha pealt võivad kroonilised haigused endast tunda anda. Ja rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: hoolitse täna oma lähedaste eest.


Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt vajad sa eelkõige lähedust ja üksmeelt. Töö juures peaks kõik hästi minema, sul ei tohiks täna probleeme ette tulla. Tervise seisukoha pealt võid sa kannatada masendushoogude all aga oled füüsiliselt heas vormis. Tegele rohkem spordiga ja liigu palju. See aitab sul oma mõtetes korda luua ja parandada enesetunnet. Rahalise külje pealt ära raiska kõike ära, hoia parem suuremate ostude jaoks.

Väike nõuanne: võta täna häid otsuseid vastu, mis muudavad su elu paremaks.


Skorpioni horoskoop

Armastus ei ole sinu elus praegusel perioodil kõige tähtsamal kohal. Ega valmista sulle ka muret. Töö juures võid sa kuulda väga häid uudiseid. Tervise seisukoha peaks kõik praegu hästi minema. Ära ainult söömisega liialda. Ja rahalise külje pealt organiseeri oma rahaasju paremini. 

Väike nõuanne: ole parem iseenda vastu.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis vallalistel peaks praegu kiired ajad käes olema. Töö juures ei tohiks sul suuremaid probleeme ette tulla. Tervise seisukoha pealt ei ole sa just kõige paremas vormis. Aga tuju on sul hea ja see on kõige tähtsam. Rahalise külje pealt ei tohiks sul tõsiseid probleeme ette tulla.

Väike nõuanne: tunne paremini oma piire ja ära anna kiusatustele järgi.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegu on sinu elus suur vaikus aga juba homme võib kõik muutuda. Töö juures hoia silmad lahti, täna võid sa kuulda ühte väga olulist infot. Tervise seisukoha pealt kannatad sa viimasel ajal stressi all. Katsu rohkem puhata ja lugeda raamatuid. Rahalise külje pealt on sul viimasel ajal palju kulutusi olnud, katsu edaspidi mõõdukam olla.

Väike nõuanne: puhka rohkem ja ümbritse end nendega, kes on sulle kallid.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus väga kiired ajad praegu. Töö juures on päev soodne algatuste tegemiseks. Tervise seisukoha pealt, kui sa viimasel ajal oled kippunud liialdama, siis nüüd on õige aeg muuta oma toitumust tasakaalukamaks ning paremaks. Rahalise külje pealt ära võta täna ühtegi olulist otsust vastu: sa võid teha vale valiku.

Väike nõuanne: vii oma unistused ellu ja tee täna esimene samm selles suunas.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis katsu rohkem oma suhtega tegeleda, et seda paremaks muuta. Töö juures oled sa ettevõtlik ning asjalik. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda suuremat närvilisust ja see võib põhjustada uneprobleeme. Rahalise külje pealt mõtle alati enne, kui sa kulutad.

Väike nõuanne: usu alati, et paremad ajad on alles ees.  

 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole