{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 4. oktoober

Foto : unsplash /Natalia Y   Jäära horoskoop Sa mõt...

Foto : unsplash /Natalia Y

 

Jäära horoskoop

Sa mõtled ikka veel aeg-ajalt selle ühe inimese peale, kes oli sulle kunagi nii kallis. Ära ela liiga palju mälestustes. Töö juures on õhkkond pigem pingeline. Ette võib tulla viivitusi, suhted töökaaslastega võivad muutuda seletamatutel põhjustel halvemaks. Katsu olla sellest kõigest üle ning ära võta asju isiklikult. Mis puutub tervisesse, siis ei tohiks sul täna probleeme ette tulla. Vastupidi, planeetide praegune seis soodustab ühest haigusest tervenemist. Ja rahalise külje pealt on sind ees ootamas väga head uudised!

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda kogu aeg sellepärast, mida sa muuta ei saa, keskendu pigem sellele, mis sinust sõltub.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis pead sa ise pingutama ja vaeva nägema, sest praegu ei ole planeedid sinuga ega too sulle head õnne. Töö juures tunned sa vaimset väsimust ja see ei lase sul normaalselt oma tööd teha. Tervise seisukoha pealt peaksid sa olema heas vormis, ära unusta palju liikuda ja tegeleda spordiga. Või siis teha aias tööd. Ja mis puutub rahasse, siis on sul oma plaanid, mis võivad õnnestuda.

Väike nõuanne: ära räägi kõigile oma eraelust.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt võivad materiaalsed probleemid teie kodurahu rikkuda. Töö juures ära hakka muutuste korral vastu tõrkuma ning oma iseloomu välja näitama, vastupidi, katsu iga muutusega ruttu kohaneda, sest need võivad aidata sul oma ametialast olukorda parandada. Mis puutub tervisesse , siis need, kes on kannatanud viimasel ajal masenduse all, leiavad tagasi oma rõõmsa meele. Ja rahalise külje pealt hakkab su olukord nüüd märksa paranema ning see võimaldab sul oma suuri plaane ellu viia. Tasapisi peaksid su sissetulekud hakkama kasvama. 

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks päikesekiir.


Vähi horoskoop

Sinu eelmine suhe valmistas sulle nii suurt pettumust, et sul praegugi on veel raske teisi inimesi usaldada, sa sulgud aeg-ajalt iseendasse ja ei lase kedagi ligi. Tegelikult on kõik inimesed erinevad ja sa ei tohiks süüdistada teisi selles, mida keegi teine on kunagi sulle teinud. Töö juures võib ette tulla viivitusi ning takistusi. Ära ärritu sellepärast ja võta kõike rahulikult. Tervise seisukoha pealt pole sul midagi tõsist vaja karta. Ja rahalise külje pealt võid sa saada ühe ootamatult hea uudise täna.

Väike nõuanne: sa saad täna häid uudiseid, seega ole rõõmus! 

 

 


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elus praegu paigalseis. Asjad ei lähe sugugi nii nagu sa seda tahaksid. Ja see hakkab juba väsitama. Töö juures peaks kõik hästi minema, kui sa suudad keelt hammaste taga hoida. Mis puutub tervisesse, siis võiks öelda, et sa oled praegu heas vormis. Ja rahalise külje pealt kaitsevad planeedid sellel nädalal su rahaasju. 

Väike nõuanne: täna on õige päev tähtsate otsuste langetamiseks.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole sa praegusel perioodil rahul oma eluga ja oled veendunud, et mujal on rohi rohelisem. Lõpeta see enesehaletsus ja hoolitse enda muru eest paremini. Mis puutub tööasjadesse, siis ei tohiks sul täna probleeme ette tulla. Praegu ei ole kõige õigem aeg erimeelsuste lahendamiseks. Ja tervise seisukoha pealt ära unusta palju liikuda ning tegeleda spordiga. See aitab parandada su üldist enesetunnet ning vereringet. Mis puutub rahasse, siis enne praeguse perioodi lõppu ootavad sind ees väga head uudised ning su rahaasjad hakkavad paranema.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära tööasju armastusega.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis paljusid teie seast tõmbab see, mis on keelatud ja käeulatusest väljas. Töö juures ole täna ettevaatlik. Sa võid olla natuke hooletu ja võtta vastu valesid otsuseid või teha halbu valikuid. Tervise seisukoha pealt katsu jääda igas olukorras rahulikuks. Rahalise külje pealt on praegune periood soodne selleks, et targalt investeerida. 

Väike nõuanne: õpi ennast väärtustama.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa viimasel ajal liiga tagasihoidlik ja ei julge teha esimest sammu. Töö juures võib ette tulla pettumusi. Kui sa ootad paremat pakkumist, siis tõenäoliselt pead sa veel natuke kannatama, sest praegune õhkkond on üsna pingeline. Tervise seisukoha pealt liigu palju jalgsi. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis on sul tõenäoliselt täna muudki teha, kui muretseda oma raha pärast. 

Väike nõuanne: väldi nende seltskonda, kes raiskavad su nii väärtuslikku aega.

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa viimasel ajal hajameelsem ja su kaaslasele valmistab see muret. Katsu paremini suhelda ja asjad laabuvad iseenesest. Töö juures ei rahulda praegune olukord sind täiesti, katsu vaadata, mida sa ise saad paremaks muuta ja ära teha. Tervise seisukoha pealt ei tohiks sul praegu probleeme ette tulla. Ja rahalise külje pealt organiseerid sa oma rahaasju väga hästi ja võid isegi saada ootamatu abi.

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt katsu rääkida sellest, mis sind rahutuks teeb oma kaaslasega. Töö juures näitad sa üles initsiatiivi aga tegeled liiga paljude asjadega korraga. Tervise seisukoha pealt on praegu kõik rahulik. Ja rahalise külje pealt saadab hea õnn sind praegusel perioodil. 

Väike nõuanne: sa ei pea midagi tagant sundima, kõik asjad laabuvad ise.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära täna tee suuri sõnu ja ära võta vastu otsuseid, mida sa hiljem kahetseda võid. Töö juures võib ette tulla ootamatuid takistusi ning viivitusi, mis panevad su kannatuse proovile. Tervise seisukoha pealt oleks hea, kui sa leiaksid aega trennis käimiseks. Ja rahalise külje pealt suudad sa lahendada suuremad probleemid.

Väike nõuanne: ole sihikindel ja ära lükka asju homse peale.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa hetkel liiga põikpäine ja jonnid oma nurgas. Näe parem seda, mis on elus hästi. Töö juures võib üks olukord takistada sul normaalselt oma tööd teha. Tervise seisukoha pealt oled sa täies vormis täna. Sa oled aktiivne ja tegus. Ja rahalise külje pealt võib üks oluline probleem laheneda.

Väike nõuanne: õpi iseennast paremini tundma. 


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole