{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 26. oktoober

  Foto : unsplash /Becky Fantham Jäära horoskoop Mi...

 

Foto : unsplash /Becky Fantham

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse sinu elus, siis kõik sõltub sellest, mida sa tahad. Unista suurelt, kõik on võimalik. Töö juures peaks täna kõik hästi minema, ainukesel tingimusel muidugi, et sa hoiad oma keelt hammaste taga. Tervise seisukoha pealt on praegu kõik rahulik ja sul ei ole muretsemiseks põhjust. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis selle asemel, et kulutada, hoia parem oma raha.

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga tõsiselt, sellel ei ole lihtsalt mõtet.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib sinu ja su elukaaslase vahel täna arvete klaarimiseks minna, tõenäoliselt saab tüli alguse tühjadest asjadest. Ka töö juures ei tule just kõige parem päev, liiga palju takistusi ning viivitusi võib tekkida aga õnneks päeva lõpuks laabuvad kõik probleemid. Planeedid kaitsevad küll praegu sinu tervist ja midagi tõsist sul karta pole vaja. Ja rahaasjades katsu oma eelarvest kinni pidada.

Väike nõuanne : kui sa õpid olema tänulik väikeste asjade eest oma elus, toob elu suuremat õnne.


Kaksikute horoskoop

Sinu ja su elukaaslase vaheline läbisaamine ei ole praegusel hetkel ilmselt kõige parem. Töö juures oled sa sunnitud tegelema ühe keerulise situatsiooniga. Mis puutub tervisesse, siis katsu rohkem puhata ning süüa võimalikult tervislikult. Ja rahalise külje pealt ära osta liiga palju. 

Väike nõuanne: naudi tänast päeva ja ära muretse homse pärast.


Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära ole nii kangekaelne ja paindumatu täna. Katsu arvestada ka teiste arvamusega. Tööasjad võivad sulle täna pettumust valmistada. Mis puutub tervisesse, siis oleks hea, kui sa lõpetaksid selle pideva muretsemise ning hakkaksid nägema asju paremas valguses, selle asemel, et mõtelda kogu aeg kõige hullemale. Ja oma rahaasju võiksid sa ka paremini organiseerida.

Väike nõuanne : sa leiad lahendused oma probleemidele.

 

 


Lõvi horoskoop

Ära flirdi kõikidega, see võib sulle probleeme kaasa tuua. Töö juures ei lähe võib-olla kõik sinu ootuste kohaselt, planeetide seis ei ole praegusel hetkel kõige parem. Ja mis puutub tervisesse, siis liigu rohkem ning tee sporti. Rahalise külje pealt oleks parem säästlikumalt elada ning panna kõrvale suuremate ostude tarbeks.

Väike nõuanne: unista suurelt ja usu alati, et su unistused võivad täituda.


 Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oleks kõik parem, kui sa oleksid järeleandlikum oma paarisuhtes. Töö juures võivad mõned töökaaslased sind ärritada täna. Varu kannatlikkust, ärritumine ei tee midagi head. Tervise seisukoha pealt oled sa vastuvõtlikum külmetushaigustele. Ja rahalise külje pealt väldi suuremate ostude sooritamist. 

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma päeva rikkuda.

 

Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid sa pingutama, et suhe paraneks. Töö juures võid sa täna suuri asju korda saata. Tervise seisukoha pealt ei ole sul täna vaja muretseda. Ja rahalise külje pealt ära muretse nii palju, sest su probleemid lahenevad juba varsti.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärgile lähemale.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt otsid sa üksmeelt ja rahulolu oma paarisuhtes. Töö juures ei ole su suhe töökaaslastega praegusel hetkel kõige parem, katsu hoida oma keelt hammaste taga ja ära ütle välja kõike, mida sa mõtled. Tervise seisukoha pealt oled sa praegu külmetushaigustele vastuvõtlikum, katsu enda eest rohkem hoolitseda. Rahalise külje pealt võiksid sa olla säästlikum.

Väike nõuanne : ära kaota julgust, juba täna võid sa saada väga häid uudiseid.

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis arvesta rohkem oma elukaaslase ja tema seisukohaga, kui sa tahad, et su suhe paraneks. Töö juures ei ole õhkkond täna just kõige parem ja see muudab sind närviliseks. Tervise seisukoha pealt oled sa viimasel ajal liiga palju sööma hakanud, see aga ei tee su tervisele head. Rahalise külje pealt oleks hea oodata suuremate ostude sooritamisega.

Väike nõuanne: ära jäta asju homse peale.

 

 

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis valitseb su elus praegu täielik vaikus. Töö juures pead sa olema veelgi ettevaatlikum, ära tee midagi, mis võib su positsiooni ohtu panna. Tervise seisukoha pealt katsu vähem süüa ja rohkem liikuda. Ning rahalise külje pealt oled sa võimeline kulutama ilma mõtlemata.

Väike nõuanne: kui sa muudad oma mõtlemisviisi, muutub kogu su elu koos sellega.

 

Veevalaja horoskoop

Sul on raske leppida sellega, et pead sama inimese kõrvale elama kogu oma elu. Töö juures ära võta liiga palju asju korraga ette, sest tänane päev võib kaasa tuua hulga ootamatusi ning takistusi. Mis puutub tervisesse, siis katsu oma stressi taset alandada. Ja rahalise külje pealt hoia oma eelarvest kinni ning otsi võimalusi investeerimiseks. 

Väike nõuanne: ära usu teiste juttu ja ära pea end tähtsusetuks. Sa oled palju väärtuslikum, kui sa seda arvad.

 

Kalade horoskoop

Katsu muuta oma suhet elukaaslasega paremaks ja lähedasemaks. Töö juures peaks täna kõik hästi minema. Tervise seisukoha pealt ei ole sul vaja muretseda. Ja rahalise külje pealt lotoga sa täna ei võida aga suuremaid probleeme tänane päev sulle tuua ei tohiks.

Väike nõuanne:  mõtle häid mõtteid ja head asjad hakkavad juhtuma.

Kommentaare ei ole