{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina ka ärkad mõnikord keset ööd üles? Vaata, millised põhjused sellel võivad olla ja mida sellisel puhul ette võtta

  Foto : unsplash / bruce mars Kes ei tahaks heita õhtul mag...

 

Foto : unsplash / bruce mars

Kes ei tahaks heita õhtul magama ja magada terve öö rahulikult kuni hommikuni. Kahjuks ärkavad paljud inimesed sellegipoolest öösel mitu korda ja ilma näilise põhjuseta. Tegelikult aga võib sellel öisel ärkamisel olla veel muugi tähendus. 

Usutakse, et kui sa ärkad öösel ilma mingi põhjuseta, siis tahab su keha sulle märguannet saata. Hiina traditsioonilise meditsiini järgi ringlevad meie kehas energiad, mis on seotud organitega ja samuti bioloogilise kellaga. 

Kui inimene, kes heidab vara magama, ärkab kella 23 - 1 vahel, siis võib probleem olla seotud sapipõiega. Võib olla sõid sa õhtul liiga rasvast toitu. Hiina meditsiini järgi võib see ka olla seotud mõne emotsionaalse pettumusega.

 

 

Kui sa ärkad aga kella 1 - 3 vahel öösel, siis võib sul olla probleeme maksaga. Maks hakkab tööle, et puhastada keha mürkainetest. Aga maks on samuti seotud selliste emotsioonidega nagu viha, pettumus, kibestumus ja kahetsus. 

Kui sa ärkad aga kella 3 - 5 vahel öösel, siis võib probleem tulla kopsudest. Võib-olla vaevavad sind hingamisprobleemid või tunned sa oma südames lihtsalt kurbust. 

Ja kui sa ärkad kella 5 - 7 vahel varahommikul, vajad sa lihtsalt puhkust. 


Selleks, et paremini magada, pead sa oma harjumusi muutma. Kõigepealt ära söö õhtul liiga palju ega liiga rasvast toitu, et mitte koormata oma organismi öösel üle. 

 

 

Selle asemel, et ekraanide taga oma aega veeta, loe mõnda head raamatut, see mõjub rahustavalt ja uni tuleb palju paremini. 

Väga hea mõte on ka harjutuste tegemine ja võimlemine, mis mõjub samuti rahustavalt ja parandab und. 

Hea oleks ka enne magama heitmist lasta tuppa värsket õhku, et paremini öösel hingata. 

Ka mediteerimine teeb head. Õhtul oleks hea eemalduda kõigest negatiivsest ning anda endale puhkust.

Kommentaare ei ole