{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 8. oktoober

Foto : unsplash / Eric Tomkins    Jäära horoskoop M...

Foto : unsplash / Eric Tomkins

 

 Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis hoia täna silmad lahti, sest sa võid kohtuda ühe inimesega, keda sa iialgi ei unusta. Seda nimetatakse armastuseks esimest silmapilgust. Töö juures peaksid praegu olema käes kiired ajad ja asjad hakkavad liikuma sinu tahtmist mööda. Tervise seisukoha pealt ära söö liiga rasvast toitu ning piira alkoholi tarbimist. Rahalise külje pealt sa peaksid olema küll praegusel hetkel kaitstud ootamatuste eest aga väldi siiski liigseid väljaminekuid.

Väike nõuanne: Iga päev avaneb uus võimalus viia oma unistusi ellu.


Sõnni horoskoop

See, keda sa täna kohtad, puudutab su südant ja paneb sind unistama. Töö juures võivad tekkida head ja huvitavad võimalused karjääri tegemiseks. Tervise seisukoha pealt võid sa praegusel ajal tunda natuke suuremat väsimust, sa vajad kiiremas korras puhkust. Rahalise külje pealt oleks parem, kui sa praegusel hetkel raha ei laenaks.

Väike nõuanne : Ära lase igapäevastel muredel oma tuju ära rikkuda.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis tunned sa, et elu on ilus. Töö juures saadab sind ja su ettevõtmisi hea edu, järgnevatel päevadel peaks midagi head juhtuma. Ole valmis headeks uudisteks. Tervise seisukoha pealt võib sul seedeprobleeme ette tulla. Rahalise külje pealt otsid sa võimalusi olukorra parandamiseks.

Väike nõuanne: Ära unusta, et õnne ei ole kunagi vaja minna kaugelt otsima.

 

Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid sa oma eluga praegusel hetkel rahul olema. Töö juures on sul vastutuskoorem suurem. Tervise seisukoha pealt peaksid sa tõsiselt hakkama spordiga tegelema. Rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju vaid pane kõrvale suuremateks ostudeks.

Väike nõuanne:  Ära usalda alati esimest muljet.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elu praegu ilus ja tänane õhtu võib sulle tuua ühe toreda üllatuse. Töö juures on sind samuti ees ootamas ilus päev. Ja sa võid kuulda häid uudiseid. Tervise seisukoha pealt ei tohiks su terviseasjad sulle muret valmistada. Rahalise külje pealt kuula rohkem mõistuse häält.

Väike nõuanne:  Leia see põhjus, mis paneb sind naeratama.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt on väga võimalik, et sa kohtud täna kellegagi, kes näitab sulle, mis on armastus. Töö juures saadab sind hea edu. Tervise seisukoha pealt katsu rohkem puhata. Ja rahalise külje pealt oled sa praegusel ajal väga kokkuhoidlik.

Väike nõuanne:  Ainult sina ise arvad, et sa ei saa oma unistusi ellu viia.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis sõlmid sa täna ühe tähtsa lepingu oma kaaslasega. Töö juures on sul viimasel ajal motivatsioonilangus olnud, alates tänasest peaksid asjad paranema hakkama. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda praegu suuremat väsimust ja tujulangust. Rahalise külje pealt pead sa kokkuhoidlikum olema. 

Väike nõuanne: Naudi tänast päeva ja äre muretse kogu aeg homse pärast.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt peaks su päevad ja eriti õhtud olema väga romantilised. Töö juures avaneb sul võimalus oma tööga silma paista ja see võib sulle kasuks tulla. Tervise seisukoha pealt katsu natuke rahulikumalt võtta. Ja rahalise külje pealt pead sa tõesti säästma hakkama.

Väike nõuanne: äre muretse asjade pärast, mida sa muuta ei saa. 

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa heas tujus praegusel ajal. Töö juures suudad sa tänu oma tahtejõule suuri asju korda saata. Tervise seisukoha pealt on su vaimne ja füüsiline tervis praegusel ajal kaitstud. Ja rahalise külje pealt võib kõike juhtuda.

Väike nõuanne: Ära unusta, et kõik juhtub mingil põhjusel.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt hakkab kõik taas laabuma ning sa tunned end rahulikumana. Töö juures kuluvad kõik su ettepanekud täna ära. Tervise seisukoha pealt pakatad sa energiast ning võid üle pingutada. Rahalise külje pealt oled sa üsna aldis kulutama hetkem. 

Väike nõuanne: Ära solva teisi oma sõnadega, sa ei tea, kui palju haiget sa nii teha võid.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei tohiks see sulle täna probleeme valmistada. Töö juures suudad sa suuri asju ära teha täna. Hoia eemale negatiivsetest inimestest ainult. Tervise seisukoha pealt vajad sa hetkel ilmselt ainult puhkust, see aitaks sul oma enesetunnet parandada. Ja rahalise külje pealt peaksid sa tõesti rohkem mõtlema enne, kui kulutama hakkad.

Väike nõuanne: Ära ole nii nõudlik iseenda vastu.

 

Kalade horoskoop

Armastuses valitseb praegu rahu ja vaikus. Töö juures tead sa täpselt, keda sa võid usaldada ja keda mitte. Tervise seisukoha pealt ei ole viimased nädalad olnud kõige rahulikumad. Õnneks peaksid kõik väikesed terviseprobleemid kaduma. Ja rahalise külje pealt võib sul ette tulla takistusi. 

Väike nõuanne: Ära unusta oma sõprade eest hoolitseda. 









Kommentaare ei ole