{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui tihti tuleb hambaharja vahetada?

  Foto : unsplash / Diana Polekhina Igaüks teab, kui tähtis on pesta oma hambaid vähemalt 2 korda päevas. Oma hammastesse ei tohiks kunagi l...

 

Foto : unsplash / Diana Polekhina

Igaüks teab, kui tähtis on pesta oma hambaid vähemalt 2 korda päevas. Oma hammastesse ei tohiks kunagi liiga kergemeelselt suhtuda, sest just suuõõnes pesitsevad tuhandeid erinevaid baktereid ning jäägid, mis võivad olla halva hingeõhu, igemeteprobleemide ning kaariese põhjuseks. 


Hambaharja tuleb vahetada vähemalt iga 3 kuu tagant!

Kasutad sa siis elektrilist hambaharja (mis on palju tõhusam ja hoiab ära igemetega seotud probleeme) või tavalist, siis spetsialistide sõnul tuleb oma hambaharja vahetada vähemalt iga 3 kuu tagant. Tegelikult on nii, et kui sa näed, et hambaharja harjased deformeeruvad ning näevad kulunud välja, siis viska oma hambahari kohe ära (või võta taaskasutusse, näiteks võib vana hambaharjaga edukalt puhastada kingi, ehteid, selliseid nurki, millele muidu ligi ei saa jne). Samuti peale haigust tuleb esimese asjana vahetada oma vana hambahari uue vastu, nii vabaned sa mikroobidest.

Kommentaare ei ole