{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 22. oktoober

  Foto : unsplash / Heidi Kaden  Jäära horoskoop Su...

 

Foto : unsplash / Heidi Kaden


 Jäära horoskoop

Sul on tunne pereelus teinud suure vea ja et sinu paarisuhte ei vasta sinu ootustele. Töö juures on sul viimasel ajal olnud suur motivatsioonipuudus ja selle all on eelkõige kannatanud sinu töökohustused. Ja mis puutub tervisesse, siis kui sa oled hea ja paremaga viimasel ajal liialdanud, on nüüd aega midagi muuta. Mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa täna muretu olla, sul on väga head väljavaated ja tänane päev võib sulle ootamatult häid uudiseid tuua.

Väike nõuanne: säilita igas olukorras rahu ja mõtle ainult häid mõtteid. 


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa lihtsalt väsinud ja tüdinenud kõigest. Seda ei saa sulle ette heita. Töö juures ära tee midagi, mida sa hiljem kahetseda võid ja oota rahulikult, kuni see päev läbi saab. Oma tervise heaks võiksid sa rohkem juua rahustavat taimeteed ning teha harjutusi. Rahaasjad võivad täna aga võtta ootamatult hea pöörde. Vähemalt ka midagi head.

Väike nõuanne: vaata asju läbi teise vaatenurga ja kõik muutub.


Kaksikute horoskoop

Kui sa oma sõnu ei kontrolli ja ette ei vaata, võid sa vallandada suure tüli täna õhtul koduseinte vahel. Töö juures varu kannatlikkust, sest sa ei saa alati oma tahtmist ning asjad ei lähe nii ruttu, kui sa tahad. Mis puutub tervisesse, siis võid sa praegu kannatada külmetushaiguste käes. Ainult rahaasjad peaksid sind täna rõõmustama.

Väike nõuanne: kui sa ise endale haiget ei tee oma mõtetega ja mõtled ainult häid mõtteid, ei saa ka keegi teine sulle haiget teha.

 

 


Vähi horoskoop

Armastus sinu elus tekitab sinus praegu pigem masendust ning kurvastust. Töö juures katsu paremini keskenduda ja ära võtta liiga palju ülesandeid korraga ette. Tervis peaks sul praegusel hetkel väga hea olema. Ja rahaasjades võid sa ka täna väga häid uudiseid saada.

Väike nõuanne: ära unusta, et ilus päev algab heade mõtetega.


Lõvi horoskoop

Täna võid sa veel palju kuulda oma elukaaslase poolt etteheiteid ning süüdistusi. Tõenäoliselt on rahaküsimused teie probleemide põhjuseks. Töö juures tuleb sul mitu väga head ideed, mis äratavad laiemat huvi. Tervis peaks sul praegu üsna hea olema ja oleks veelgi parem, kui sa puhkaksid rohkem. Mis puutub rahaasjadesse, siis alates tänasest hakkavad su probleemid lahenema. 

Väike nõuanne: ole hea teiste ja samuti iseenda vastu täna.


Neitsi horoskoop

Sinu armuelus ei lähe miski enam nii nagu peaks. Töö juures katsu olla teiste vastu leplikum ja austa teisi inimesi. Oma tervisesse võiksid sa ka tõsisemalt suhtuda, katsu rohkem puhata, ära unusta vitamiine ja liigu rohkem. Ja organiseeri oma rahaasju paremini, ära unusta eelarvet koostada.

Väike nõuanne: ära karda ja ära muretse, kui su mõtted on positiivsed, kaovad ka mured.


Kaalude horoskoop

Katsu oma paarisuhtes paremini enda käitumist kontrollida. Sa ei ole alati nii laitmatu nagu sa arvad. Töö juures ära kaota oma rahu, asjad ei lähe alati nii nagu sa oleksid tahad aga selle tõttu ei maksa endale veel terve päeva etteheiteid teha. Tervis peaks praegu sul olema üsna hea, vaata, et sa ennast ainult hoiad. Ja mis puutub su raha, siis üks suur probleem laheneb täna ja su rahaasjad peaksid hakkama nüüd paremini minema.

Väike nõuanne: kui sa vahetad negatiivsed mõtted positiivsete vastu, muutub su elu paremaks.


Skorpioni horoskoop

Su elukaaslane muudab su elu hetkel raskeks ja see ärritab sind. Töö juures ära jäta kahe silma vahele väiksemaid probleeme, sest see võib kaasa tuua suuri probleeme. Oma tervise pärast pole sul vaja praegu muretseda. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis katsu leida paremaid võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära võta endale rohkem kohustusi, kui vaja, sa ei pea kõike tegema ja pead ka iseendale mõtlema.

 

 


Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis räägi avameelselt ja siiralt oma elukaaslasega, kui sa tahad, et teie suhe paraneks. Töö juures seisa oma arvamuse eest väljas, praegu on selle jaoks kõige õigem aeg. Mis puutub tervisesse, siis ära vaata liiga palju telekat, liigu rohkem ja tee sporti. Rahaasjades saadab sind praegusel perioodil hea õnn, kasuta seda ära.

Väike nõuanne: ära unusta oma isiklikke eesmärke ja unistusi ellu viia.


Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on praegusel perioodil su mõtted mujal. Töö juures on tähtis, et sa võtad kuulda ka teiste arvamust. Ja mis puutub tervisesse, ära unusta palju liikuda, see aitaks parandada ka su enesetunnet. Ja rahaasjades oled sa küll ettevaatlik aga täna võib avaneda hea võimalus oma suurendada oma sissetulekut. 

Väike nõuanne: selle asemel, et muretseda, katsu lahendusi leida.


Veevalaja horoskoop

Armastus su elus on olnud viimasel ajal üsna kaootiline ja valmistanud sulle sügavat pettumust. Töö juures ära pinguta täna üle, asjad ei lähe tõenäoliselt nii nagu sa oleksid oodanud. Tervise koha pealt võiksid sa oma eluviisi parandada, kui tahad, et su tervis selle all ei kannataks. Rahaasjad peaksid sul praegu korras olema.

Väike nõuanne: ära ütle asju, mis teistele haiget võivad teha.


Kalade horoskoop

Ära ole oma elukaaslase vastu liiga nõudlik ja katsu parem olla järeleandlikum. Töö juures läheb kõik rahulikult, katsu hoida oma häid suhteid töökaaslastega. Tervise seisukoha pealt võivad seljaprobleemid sulle muret valmistada. Ja rahalise külje pealt läheb kõik hästi. Sa võid saada täna väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: unista suurelt, sest sa ei tea, millal nad täituda võivad.

Kommentaare ei ole