{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : oktoobrikuu lõpp toob kaasa väga häid uudiseid kolmele tähemärgile

  Foto : unsplash / Alex Geerts Järgmisel nädalal ehk siis o...

 

Foto : unsplash / Alex Geerts

Järgmisel nädalal ehk siis oktoobrikuu viimasel nädalal leiavad aset suured muutused. Kõigepealt lõppeb Kaalude aeg, kes annab valitsuskepi 24. novembril edasi Skorpionile ja koos sellega muutub ka kogu energia. Me jõudsime juba ära harjuda rahuliku ning harmoonilise eluga, mida Kaalude aeg meile pakkus. Skorpion on hoopis teistsugune oma loomuselt. Skorpion on see, kes kasutab oma võimu ja jõudu selleks, et kõike ära lõhkuda ja siis uuesti otsast alustada täiesti puhtalt lehelt. Tõenäoliselt peame me kõik vaatama tõtt selle osaga iseendast, mille üle me häbi tunneme, mis meile ei meeldi ja mis tekitab masendust. Kõike selleks, et iseendast võitu saada ja tõusta nagu fööniks tuhast veelgi tugevamana, kui enne. Skorpion aitab meil ületada iseennast, saada üle oma probleemidest ja suruda oma tahtmist läbi. 

Päike lahkub varsti Kaalude märgist aga õhumärkidele jääb ikka veel sõnaõigus. Marss on hetkel Kaalude märgis ja Jupiter Veevalajas, üheskoos mõjutavad nad inimestevahelisi suhteid. 

Kõik hakkab konkreetsemat kuju võtma ning vahendid ja vajalikud materjalid tekivad, mis aitavad sul oma ettevõtmisi ellu viia. Sa saad aru, kuhu sa minema pead ja mida sa tegema pead. 

Oled sa valmis uut algust tegema oma elus? Praegune planeetide seis on ideaalne selleks, et vahetada töökohta, parandada oma elujärge või vahetada elukohta. Või viia lihtsalt oma unistused ellu. Muuta oma unistused reaalsuseks. 

Järgmisel nädalal on sul selleks vabad käed. Pane silmad kinni ja lase elul end juhtida. Kuula oma südant. Ja täna Veenust Amburis, kes toetab ja aitab sind üle kõikidest raskustest. Planeedid tahavad sulle ainult head. 

Ja praegune planeetide seis muudab inimesi üksteisega lähedasemaks. Su lähedased on sinuga. Nad on kindlus, millele sa võid toetuda vajadusel. Inimestevahelised suhted peaksid olema praegu veelgi paremad ja tugevamad. Ning plaanid võivad võtta lausa rahvusvahelisi dimensioone. 

 


Järgmine nädal toob head õnne kolmele tähemärgile

 

20. oktoobri täiskuu Jääras tõi häid uudiseid paljudele inimestele. Ja eriti kõikidele Jääradele. Pole ka midagi üllatavat, Jäär on praegusel perioodil kõikvõimas, sest täiskuu ise tõi talle head õnne. Aga täiskuu pole ainus, kellele Jäär tänu võlgneb, ka Veenus saadab talle praegu head energiat. Veenus Amburis muudab Jäära veelgi enesekindlamaks ja võitmatumaks. Kallis Jäära, praegu on kõige õigem aeg võtta oma elu ohjad enda kätesse ja elada seda elu, millest sa alati oled unistanud. Sulle avanevad kõik võimalused: suurem palk, armastus, parem tervis, head sõbrad ning harmooniline pereelu. Mida veel tahta? Tee suuri plaane, mõtle sellele, mida sa tõesti tahad, ära unusta, et su tänased mõtted võivad juba järgmisel nädalal täide minna. Planeedid teevad kõik, et sa säraksid, kallis Jäär, ära maga seda perioodi maha.

Ja tõenäoliselt ei jää sul magamiseks aegagi. Järgmisel nädalal oled sa tõenäoliselt energiat täis ja valmis mägesid liigutama. Kõik probleemid kaovad su elust nagu imeväel. Kõik see, mis seisis ja ootas oma aega, hakkab nüüd taas liikuma. Su ettevõtmised õnnestuvad, su plaane saadab edu. Kallis Jäär, sind on ootamas väga head uudised. Ja eriti üks, mis tõotab sulle väga suurt edu kaasa tuua. 

Ja mis puutub südameasjadesse, siis tõenäoliselt ärkavad järgmisel nädalal su tunded. Ja jällegi tänu Veenusele. Veenus teeb kõik, et su elus oleks armastust. Sa leiad tagasi oma endised tunded, sa leiad üles armastuse. Ilusat oktoobrikuu lõppu, kallis Jäär.


Teine tähemärk, kellele oktoobrikuu lõpp palju õnne kaasa toob, on Ambur. Tõenäoliselt on Amburi elus algamas väga kiired ajad. Ja seda eriti armastuses. Armastus on sinu elus järgmisel nädalal prioriteediks, sest armastus toob sulle palju häid ideid ning meeldejäävaid hetki. Veenus on praegu Amburis ja muudab su elu eriti romantiliseks.

Ja sul ei tule ka muu osas nuriseda, sest rahaasjad hakkavad lõpuks ometi paranema. Ja see muudab tuleviku väljavaated palju paremaks ning kindlamaks. Sa võid hakata tegema suuremaid plaane. 

Ka vallalisi Ambureid saadab hea edu ning suure tõenäosusega kohtuvad nad inimesega, keda on ammu oodanud. 


Kõige rohkem õnne toob oktoobri viimane nädal aga Kaladele. Kalad ei ole viimasel ajal ennast just kõige paremini tundnud. Mitmed planeedid, mis viibisid Tule- ja Maamärkides, muutsid selle veemärgi elu natuke keeruliseks. Nüüd aga muutub see kõik. Päike on jõudmas Skorpioni märki (Skorpion on samuti Veemärk) ja see tõotab muuta Kalade elu paremaks. Kui sa oled sündinud Kalade märgis, siis tea, et Päike ise tõstab sind esiplaanile järgmisel nädalal. Sa oled oma loomult küll  natuke tagasihoidlik  aga sa õpid oma sõna maksma panema. Mitte küll mikrofonisse karjudes aga äratades imetlust enda isiku vastu. Inimestele meeldib su töö, meeldib see, mida sa teed. Sul on väga hea kujutlusvõime ning palju häid ideid.

Sa oled salapärane ja see tõmbabki teisi sinu poole. See on see miski, millest nad aru ei saa ja mis jääbki nende jaoks kättesaamatuks. Sind nõutakse järgmisel nädalal taga, sest see oled sina ja sind on vaja. Järgmisel nädalal avanevad kõik uksed sinu ees ja elu toob sulle head õnne igas valdkonnas. 

Isegi see, kuidas sa armastad, on eriline. Sinust ei saa üle ega ümber, sa oled nii ehe ja päris, et sind ei suuda keegi unustada. Vallaliste jaoks on kätte jõudmas aeg alustada uut etappi oma elus. Selleks, et oma head õnne ära kasutada, tuleb kuulata oma südant.


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole