{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 1. oktoober

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Debby Hudson

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ära täna nori oma kallimaga tüli, see võib ootamatult halvasti lõppeda. Tööasjades aitavad mitmed planeedid sul oma positsiooni kindlustada. Mis puutub tervisesse, siis täna ei ole sul vaja oma tervise pärast muretseda ja seda parem. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa endale täna midagi ilusat osta, sa oled selle ära teeninud.

Väike nõuanne: ära pauguta alati uksi, see võib sulle palju kahju teha.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt oled sa huvitatud sellest, mida sa kätte ei saa. Töö juures ei hirmuta suuremad kohustused sind, sa oled valmis uuteks väljakutseteks. Tervise seisukoha pealt peaksid sa oma eluviisi parandama, sööma paremini, rohkem vitamiine ja mineraale ning tegelema spordiga. Ja mis puutub rahasse, siis mis ka ei juhtu, praegu peaksid sa end üsna kindlalt tundma.

Väike nõuanne: muuda ise oma päev ilusaks, ära oota, et teised seda teevad.


Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse sinu elus, siis täna tuleb tormi ja äikest, peale seda aga õhkkond muutub paremaks. Töö juures suudad sa ennast väga heast küljest näidata. Sa oled ettevõtlik ja motiveeritud. Mis puutu tervisesse, siis katsu olla regulaarsem ja ära muuda kogu aeg tuju. Rahalise külje pealt peaks kõik praegusel hetkel hästi minema. 

Väike nõuanne: usalda seda jõudu, mis on sinu sees.


Vähi horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole su paarisuhtes praegu kõige paremad ajad käes. Vallalised võivad kannatada veelgi suurema üksindusetunde all, ärge unustage, et iseennast tuleb kõigepealt armastada. Töö juures on sind ees ootamas väga tore päev, mis tõotab palju edu kaasa tuua. Ja tervis ei tohiks sulle praegusel hetkel probleeme tekitada. Mis puutub rahasse, siis täna on hea õnn sinuga ja su rahaasjad võivad võtta ootamatult hea pöörde.

Väike nõuanne ära võta kõike liiga isiklikult.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Kui sa tahad rohkem armastust oma ellu, siis tee ise midagi selle jaoks ja ära jää lihtsalt äraootavale seisukohale. Töö juures suudad sa kõik alustatu lõpule viia ja sind on ees ootamas üsna hea päev. Tervise seisukohalt võiksid sa rohkem spordiga tegeleda. See aitab sul paremini stressi maandada. Rahalise külje pealt ei tohiks sul probleeme hetkel tekkida.

Väike nõuanne: ära lükka homse peale seda, mida sa saad täna ära teha.

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kuula oma lähedaste nõuandeid. Töö juures on sind ees ootamas väga hea päev, sa saad ilmselt häid uudiseid kuulda. Tervise seisukoha pealt võid sa praegusel perioodil süüa rohkem, kui vaja. Ja rahaasjades naeratab sulle väga hea õnn täna.

Väike nõuanne: kui sa tahad rahu, siis ole järeleandlikum.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis toob tänane päev palju arusaamatusi, mis ei sõltu aga üldsegi sinust. Ja see just mõjubki ärritavalt. Ole kannatlik, see olukord laheneb ruttu. Töö juures võib täna muutusi ette tulla, millega sa pead arvestama. Tervise seisukoha pealt, kui viimasel ajal on terviseprobleemid sind murelikuks teinud, siis nüüd peaks kõik lahenema hakkama. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ei tohiks täna raskusi ette tulla selles valdkonnas.

Väike nõuanne: ära lase lähedastel oma eraelu puudutavaid probleeme lahendada.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt ei lähe asjad sinu ootuste kohaselt ja selle tõttu võib kodune õhkkond üsna pingeline olla. Töö juures leiad sa võimaluse suuremat kasu teenida. Tervise seisukoha pealt peaksid sa võtma asju rahulikumalt. Sinu rahaasjad oleksid paremad, kui sa ei kulutaks nii palju.

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla, sest sa ei tea, mida homne päev toob.

 

 

 

Amburi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su mõtted hetkel rohkem seotud tööasjade, kui armastusega. Töö juures aga oled sa väga ettevõtlik ja tuled lagedale paari väga hea mõttega. Tervise seisukoha pealt oled sa natuke tõbine olnud ja söönud rohkem, kui vaja. Ära unusta vitamiine ja panna end soojalt riidesse. Ja rahalise külje pealt võid sa saada ühe hea uudise.

Väike nõuanne: ära ela ainult unistustes.

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt võib täna pingeid ning arusaamatusi õhus olla. Töö juures läheb sul paremini. Et oma tervist hoida, peaksid sa rohkem puhkama ning unustama välismaailma. Rahalise külje pealt läheb kõik hästi.

Väike nõuanne: katsu rohkem raamatuid lugeda.

 

Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis, kui sa peaksid vallaline olema, siis oled sa ilmselt liiga nõudlik ja sul on liiga suured ootused. Tundub nagu ei meeldi sulle mitte keegi. Töö juures saadab sind hea edu täna. Ja tervise seisukoha pealt, joo vähem kohvi. Mis puutub rahaasju, siis läheb kõik täna hästi.

Väike nõuanne: ära pane oma õnne teiste kätesse.

 

Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ära tunne kiusatust uute seikluste järele. Töö juures võid sa kuulda ühte huvitavat ja väga kasulikku infot. Tervise seisukoha pealt läheb kõik väga hästi ja läheks veelgi paremini, kui sa magaksid rohkem. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa olla rahulik.

Väike nõuanne: ära unusta, et headusega jõuad sa kaugemale.

Kommentaare ei ole