{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 2. oktoober

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Magda Fou

Jäära horoskoop

Mis puutub armastasusse, siis näevad kõik täna, kui õnnelik sa oled. Sa muudad ka teiste päeva paremaks. Ja töö juures saad sa kuulda nii häid, kui halbu uudiseid. Tegelikult vajad sa praegu kõige rohkem puhkust. Tervise seisukoha pealt võid sa praegusel ajal kannatada unetuse all tänu suurele stressile. Sa peaksid rohkem värskes õhus liikuma ning tegelema spordiga. Ja mis puutub rahasse, siis ära loobi oma raha tuulde, kui sa võid kokku hoida suuremate ostude jaoks.

Väike nõuanne: kui sa tahad rahu säilitada, siis ole valmis järeleandmisi tegema.


Sõnni horoskoop

Armastuse koha pealt naudid sa oma elukaaslasega rahulikku elu. Töö juures ei tule just kõige parem päev. Tõenäoliselt pead sa rohkem pingutama, et kõike ära teha. Tervise seisukoha pealt ole täna ettevaatlik. Kui sa liiga palju sööd, võtad sa kaalus juurde. Rahalise külje pealt ole samuti ettevaatlikum.

Väike nõuanne: katsu viia alustatu alati lõpuni. Sea endale lihtsamad eesmärgid. 

 

Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis läheb kõik lõpuks ometi hästi peale natuke keerulisemaid aegu. Töö juures ei näita sa end just kõige paremast küljest ning võid kutsuda esile teiste meelepaha. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda praegusel perioodil suuremat väsimust, katsu rohkem puhata. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis oled sa hakanud rohkem säästmise peale mõtlema.

Väike nõuanne: ära kunagi võrdle enda elu teistega. Sa ei tea kunagi, mida teised peavad üle elama.

 

Vähi horoskoop

Praegusel hetkel peaks su elus palju armastust olema. Ka vallalistel peaks olema palju õnne. Töö juures ei maksa sul oodata häid tulemusi täna, mõned töökaaslased võivad sind takistada. Ja tervise seisukoha pealt võib sul olla probleeme nahaärritustega tänu liigsele stressile. Rahalise külje pealt peaksid sa tõesti ettevaatlikum olema. Ära laena oma raha välja, ära võta ise laenu. 

Väike nõuanne: kasuta oma energiat targalt ära.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su elu ilus. Töö juures valitsev õhkkond võib tekitada segadust, katsu sellegipoolest keskenduda oma töökohustustele. Ja mis puutub tervisesse, siis ära söö liiga rasvast ja magusat. Rahalise külje pealt ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: ära kadesta teisi. 

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on tänane päev väga soodne selleks, et teha uus algus. Töö juures võib sul tekkida tunne, et asjad ei liigu enam ja see mõjub sulle rusuvalt. Võib-olla peaksid sa paremini oma päeva organiseerima. Ja mis puutub tervisesse, siis peaksid sa enda eest rohkem hoolitsema. Leia vähemalt pool tundi iga päev selleks, et tegeleda spordiga. Ja rahalise külje pealt peaksid sa praegu olema ettevaatlikum ning kulutama vähem.

Väike nõuanne: mõtle täna ainult häid mõtteid ja usu, et kõik on võimalik.

 

Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt juhtub täna midagi eriti ilusat. Kui sa oled vallaline, siis kohtud sa kellegagi, kes muudab su elu. Tööasjad aga panevad sind muretsema ning sa ei ole enam kindel, kas sa tahaksid samas kohas jätkata. Tervise seisukoha pealt tunned sa vaimset ja füüsilist kurnatust. Äkki on sul võimalik puhkust võtta. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis ole nagu sipelgas ja valmistu talveks. 

Väike nõuanne: ära unusta neid, kes leiavad aega, et sulle kirjutada või sind vaatama tulla.

 

Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks täna armastus ka sinu ellu jõudma. Ja tööasjades avaneb sul võimalus alustada ühe tähtsa projektiga. Tervise seisukoha pealt paranda oma eluviisi, vastasel korral ei pea su närvid kõigele vastu. Mis puutub rahasse, siis võib sul ette tulla takistusi. Katsu panna raha kõrvale. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest.

 

 

 

Amburi horoskoop

Tänane päev peaks sulle tooma häid uudiseid armastuse koha pealt. Töö juures ära hakka tegelema kahtlaste tehingutega, mida sa hiljem kibedalt kahetseda võid. Katsu paremini oma elu organiseerida ja tegele ainult enda töökohustustega. Tervise seisukoha pealt ära raiska oma energiat tühjade asjade peale. Rahalise külje pealt ole ettevaatlikum, kui sa ei taha hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: kui sa ei taha pettuda, siis ära oota teistelt midagi.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kõiki su pingutusi saadab edu. Töö juures ära ärritu ja vihasta ootamatuste pärast, tänane päev võib sulle tuua võimalusi karjääri tegemiseks. Oma tervisesse peaksid sa tõsisemalt suhtuma. Ära söö liiga palju. Mis puutub rahaasjadesse, siis võib teemaks tulla üks pärandus. 

Väike nõuanne: selle asemel, et keskenduda sellele, mida sa muuta ei saa, tegele sellega, mis sinust endast sõltub.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt on praegu väga hea aeg käes. Töö juures võib sul aga raskusi ette tulla. Ära ole liiga kangekaelne ja paindumatu. Sa võid endast muidu halva mulje jätta. Katsu iga olukorraga paremini kohaneda. Selleks, et heas vormis olla, on sul vaja energiat. Söö korralikult. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis vaata oma pangaarvet enne, kui tõttad midagi ostma. 

Väike nõuanne: unista suurelt.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis kohtud sa täna ühe olulise inimesega, kes muudab su elu. Töö juures ei lähe kõik su ootuste kohaselt. Ära võta asju isiklikult. Mis puutub tervisesse, siis võid sa olla praegusel perioodil närvilisem ning ärrituda ruttu. Katsu tegeleda rohkem spordiga. Ja rahalise külje pealt on sul raske oma investeeringutest kasu lõigata. Ära muretse oma rahalise seisu pärast, kõik laheneb ruttu.

Väike nõuanne: ära võta otsuseid liiga rutakalt vastu. 




Kommentaare ei ole