{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 31. oktoober

  Foto : unsplash / Alisa Anton Jäära horoskoop  Ar...

 

Foto : unsplash / Alisa Anton

Jäära horoskoop 

Armastus. Planeetide seis on praegu täiesti erapooletu, seega on kõik võimalused avatud. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida aga sa ei lase sellel ennast häirida. Tervis. Hoia oma tervist rohkem ja ära kurna end ära. Raha. Ära unusta säästa ja piirata oma kulutusi.

Väike nõuanne: ära lase igapäevastel muredel oma elu rikkuda.


Sõnni horoskoop

Armastus. Väga ilus kohtumine võib täna aset leida. Töö. Sa oled tavapärasest jutukam ja tahad oma häid plaane teistega jagada. Tervis. Sa oled praegusel perioodil väsinud ja vajad puhkust, võib-olla tuleb see energia puudus sellest, et sa istud liiga palju kodus ja ei liigu palju? Või oled sa kaalus juurde võtnud. Raha. Kui sa tahad rahuliku südamega magada, siis pane kõrvale ja ära kuluta kõike ära.

Väike nõuanne: iga väike samm viib sind su eesmärkidele lähemale.


Kaksikute horoskoop

Armastus. Paljusid teie seast ootab täna ees üks väga oluline ja ootamatu kohtumine. Töö. Praegune periood on väga soodne selleks, et rääkida palgatõusust või leida võimalusi parema töökoha leidmiseks. Tervis. Sa elad liiga suure stressi all ja see ei tee su tervisele head. Katsu viibida rohkem looduses ning olla üksi. Raha. Sa ei ole olnud eriti säästlik viimasel ajal, nüüd on aeg oma eluviisi muuta.

Väike nõuanne: iga asi tuleb omal ajal, kunagi ei ole vaja muretseda ette.


Vähi horoskoop

Armastus. Täna on õhus armastust. Töö. Hoidu impulsiivsest ja mõtlematust käitumisest. Tervis. Sa oled hakanud viimasel ajal liiga palju sööma, katsu oma isu piirata või vali tervislikemaid toiduaineid. Raha. Ära kuluta nii palju meelelahutuse peale.

Väike nõuanne: ära võta elu nii tõsiselt. Kui tulebki must mõte pähe, katsu kohe mõtelda sellele, mis teeb meele rõõmsaks ja paneb naeratama.

 

 


Lõvi horoskoop

Armastus. Ole valmis selleks, et lähitulevikus leiab sinu elus aset üks otsustav kohtumine, mis paneb sind suure valiku ette. Kas sa oled valmis lõhkuma ära kõike seda, mis sul on, üksnes selleks, et tunda suurt armastust. Ja millise hinnaga? Töö. Sa võtad kõike liiga isiklikult ja leiad, et sinult oodatakse liiga palju. Tervis. Ära unusta vitamiine! Raha. Praegusel perioodil pead sa kokkuhoidlikumalt elama ehkki sulle pole see meele järele. 

Väike nõuanne: katsu alati näha rohkem head, kui halba.


Neitsi horoskoop

Armastus. Sa võid kohtuda ühe inimesega oma minevikust, kellel on ikka veel sinu vastu tunded. Töö. Töö juures valitseb pingeline õhkkond ja see mõjub kurnavalt. Tervis. Sa vajad kiiremas korras puhkust. Raha. Su rahaasjad ei ole just kõige paremad viimasel ajal, katsu midagi ette võtta.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust ära kasutada.


Kaalude horoskoop

Armastus. Tänane päev muudab sind veelgi lähedasemaks oma kaaslasega. Töö. Väga head väljavaated tekivad täna, hoia silmad ja kõrvad lahti. Tervis. Ära kurna ennast ära vaimselt ega füüsiliselt. Raha. Ära soorita kahtlasi tehinguid, kontrolli alati kõik hoolikalt järgi.

Väike nõuanne: võta tempot maha ja õpi elu nautima.


Skorpioni horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt leiab selle perioodi lõpus aset üks väga oluline kohtumine sinu elus. Töö. Kaalu kõik ettepanekud hoolikalt järgi enne, kui kuhugi alla kirjutad. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga palju sööma hakanud ja su tervis kannatab eelkõige selle all. Kui sa tunned suuremat väsimust ja energia puudust, siis muuda oma toitumist ja kõik su probleemid lahenevad. Raha. Väldi liigseid kulutusi ja ole ootamatusteks valmis.

Väike nõuanne: ära anna alla ja ära mõtle musti mõtteid. 

 

 


Amburi horoskoop

Armastus. Sinu ellu tuleb armastus, sa võid selles kindel olla. Töö. Sa võid suuri asju täna korda saata täna. Tervis. Võttes arvesse praegust planeetide seisu, oleks hea, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest. Raha. Ära kuluta, kui sul on võimalik suuremate ostude jaoks kõrvale panna.

Väike nõuanne: iga kord, kui miski meele kurvaks teeb, mõtle kohe kahele asjale, mis toovad naeratuse huultele.


Kaljukitse horoskoop

Armastus. Praegusel hetkel peaksid sa olema õnnelik ja rahulolev oma eluga. Töö. Jätka samas vaimus, sa oled õigel teel. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust, ära unusta vett juua ja viibida rohkem värskes õhus. Raha. Sul on suured plaanid ja tõenäoliselt leiad sa vahendid, mille abil neid rahastada.

Väike nõuanne: ära sega omavahel ära armastust ja tööasju.


Veevalaja horoskoop

Armastus. Vallalisi saadab täna edu. Töö. Mitte ühtegi probleemi pole silmapiiril näha. Lähitulevikus võivad aset leida aga mõned tööalased muutused. Tervis. Ära unusta enda tervise eest hoolitseda praegusel perioodil. Raha. Ole ettevaatlik ja ära investeeri täna.

Väike nõuanne: kõike ei saa ette planeerida ja sellega tuleb alati arvestada.


Kalade horoskoop

Armastus. Tõenäoliselt kohtad sa täna inimest, kellega sa tahad veeta oma ülejäänud elu. Töö. Ära võta kõike isiklikult, mida sa täna kuuled. Tervis. Sa võid olla tavalisest närvilisem, katsu rohkem puhata. Raha. Ära laena ega anna laenu, kui sa ei taha endale probleeme kaela saada.

Väike nõuanne: ära vaidle rumalatega, nad kuulevad nagunii ainult seda, mida nad tahavad kuulda.

Kommentaare ei ole