{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 3. oktoober

  Foto : unsplash / Tijana Drndarski Jäära horoskoop Sinu armuelus on hetkel palju segavaid tegureid, mida sa ise kontrollida ei saa. Katsu ...

 

Foto : unsplash / Tijana Drndarski

Jäära horoskoop

Sinu armuelus on hetkel palju segavaid tegureid, mida sa ise kontrollida ei saa. Katsu paremini iga olukorraga kohaneda. Töö juures võib ette tulla konflikte ülemuste ja töökaaslastega. Mis puutub tervisesse, siis sööd sa tõesti viimasel ajal liiga palju nii magusat, kui soolast ning loodad, et toit aitab sul masendushoogudest paremini üle saada. Rahalise külje pealt läheb kõik aga väga hästi. 

Väike nõuanne: kõike ei saa ette ennustada, alati tuleb jätta ruumi juhustele.


Sõnni horoskoop

Sinu eelmine partner on sul ikka veel südames ja aeg-ajalt tabad sa end tema peale mõtlemast. Töö juures hoia eemale kuulujuttudest ning liiga negatiivse vaatega inimestest. Mis puutub tervisesse, siis viimasel ajal kimbutavad sind masendushood. Selle vastu aitab liikumine ning spordiga tegelemine. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis üks suurem sissetulek võimaldab sul teha suuremaid plaane.

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju täna.

 

Kaksikute horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa viimasel ajal tundnud liiga palju pettumusi. Katsu võtta aega iseenda jaoks ja lase asjadel lihtsalt olla. Töö juures ei tule tänane päev kõige kergem. Tervise seisukoha pealt oleks parem, kui sa hoolitseksid enda eest natuke rohkem täna. Ja mis puutub rahaasjadesse, siis saadab sind täna hea õnn. 

Väike nõuanne: aita oma saatust kaasa, luues häid ja soodsaid tingimusi.

 

Vähi horoskoop

Sa oled armastuses hetkel üsna nõudlik. Ja nii paindumatu oma arvamustes, et mitte keegi ei taha sinuga koos olla ega vasta sinu ootustele. Töö juures ära tee liiga suuri plaane täna, sest asjad võivad võtta hoopis teise suuna. Tervise seisukoha pealt ei ole tänane päev just kõige parem. Kui sul on raskusi magamisega, siis katsu süüa kergemat toitu õhtul. Ja rahalise külje pealt peaks tänane päev tooma sulle häid uudiseid. 

Väike nõuanne: ära uuri kõike liiga palju.

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis täna võib ette tulla üsna delikaatseid hetki. Töö juures võib sul tekkida tunne, et su asjad ei liigu kuidagi edasi ning see mõjub üsna koormavalt. Võib-olla peaksid sa end paremini organiseerima. Tervise seisukoha pealt sööd sa viimasel ajal liiga palju. Katsu end sundida vähemalt mõistlikuks. Ja rahalise külje pealt saadab sind hetkel hea õnn ning sul ei tohiks probleeme ette tulla. 

Väike nõuanne: katsu rääkida siiralt.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt on sul raske anda oma partnerile suuremat vabadust. Töö juures tuleb ette nii häid, kui halbu hetki. Sa peaksid võtma endale puhkust. Tervise seisukoha pealt ole ettevaatlik, sest liigne suhkru tarbimine ei ole mitte sulle hea ja tekitab väsimust. Rahalise külje pealt võid sa täna saada häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära ole liiga usalduslik.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis muutuvad su tunded ja mõtted iga hetk. Töö juures on sul raske tegeleda tavapäraste asjadega, su töö on muutunud igavaks. Tervise seisukoha pealt tunned sa energia langust. Rahalise külje pealt võib tänane päev tuua kaasa häid üllatusi.

Väike nõuanne: kohane vastavalt olukorraga ja katsu alati jääda rahulikuks.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt ei ole sa nõus järeleandmisi tegema, sest sa leiad, et sind on mitu korda juba petetud. Töö juures tuleb pingeline päev. Katsu paremini läbi saada oma töökaaslastega. Tervise seisukoha pealt võid sa praegusel perioodil kannatada unetuse all, kui sul on raske igapäevase stressiga toime tulla, siis katsu mediteerida. Rahalise külje pealt on sind ees ootamas väga hea päev.

Väike nõuanne: ära võta enese peale rohkem kohustusi, kui sa täita suudad.

 

Amburi horoskoop

Armastuses võivad su lähedased anda sulle küll häid nõuandeid aga sina üksi saad õige otsuse vastu võtta. Ära lase ennast liiga palju mõjutada. Töö juures tunned sa suurt masendust. Tervise seisukoha pealt võid sa pealelõunal tunda suuremat väsimust. Sa ei hoia end hetkel üldse. Katsu süüa paremini, et saada vajalikku energiat. Rahalise külje pealt läheb kõik aina paremini.

Väike nõuanne: sa ei saa tagasi kaotatud aega aga sa võid midagi ise ära teha, et edaspidi mitte oma aega raisata.

 

Kaljukitse horoskoop

Mis puutub armastusse, siis oled sa hetkel üsna muretu. Töö juures hakkab stress endast tunda andma. Katsu rohkem puhata. Tervise seisukoha pealt kimbutab sind väsimust viimasel ajal. Jälgi paremini oma toitumist ning puhka rohkem päeva jooksul. Rahalise külje pealt, mis ka ei juhtu, kõik peaks hästi minema.

Väike nõuanne: organiseeri oma asju paremini.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuse koha pealt on su elus olnud paremaid päevi. Töö juures oled sa üsna hajevil ja peaksid paremini keskenduma. Tervise seisukoha pealt katsu rohkem puhata, sest täna kimbutavad sind väsimushood. Ja mis puutub rahasse, siis oled sa õnneks mõistlik ja tead, mida teha.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis mõtle oma tegude tagajärgedele enne tegutsemist. Töö juures võib sul ette tulla raskusi keskendumisega. Tervise seisukoha pealt oled sa täna lihtsalt väsinud ja vajad puhkust. Ja rahalise külje pealt läheb kõik hästi.

Väike nõuanne: ära pauguta liiga palju uksi ja ära ütle midagi, mida sa hiljem kahetseda võid. 


Kommentaare ei ole