{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / That's Her Business

Armastus

Paaridele : Praegune planeetide seis võib sinu paarisuhtesse kaasa tuua arusaamatusi ning väiksemaid suhteprobleeme. Kui sa tahad ka edaspidi oma partneriga hästi läbi saada, peaksid sa valima rohkem oma sõnu. Kui asjaolud peaksid minema liiga kriitiliseks, siis võite pöörduda perenõustaja poole.

Vallalistele : Võib-olla oled sa juba kohanud kedagi aga avastad, et tegelikult pole teil omavahel palju ühist, eriti juhul, kui su väljavalitu on sündinud Amburi tähtkujus.

 

Töö

Sellel nädalal suudad sa kõik alustatu lõpule viia ning teed suuri edusamme oma ettevõtmistes. Sa ei lase end mitte millestki häirida. Anna oma plaanidele ja projektidele konkreetsem suund, mis tuleb ka su karjäärile kasuks. 

 

 

 

Tervis

Uraan ja Jupiter mõjutavad su tervise sektorit hetkel ja seega pead sa olema natuke ettevaatlikum. Kui sa suudad tervislikumalt toituda ja puhkad piisavalt, siis ei ole sul muretsemiseks põhjust. 

 

Raha

Ära hakka oma rahaga riskima. Pluuto praegust aspekti arvesse võttes on targem jääda ettevaatlikuks, eriti suurte tehingute puhul. 

 

Kommentaare ei ole