{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 11. oktoober

  Foto : unsplash / Tom Van Soens Jäära horoskoop M...

 

Foto : unsplash / Tom Van Soens

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis juba mõnda aega on su elus väga ilus. Sa meeldid, sind armastatakse ja kõik läheb hästi. Töö juures võivad aga täna pinged tekkida töökaaslastega. Katsu rahulikult asjad selgeks rääkida enne, kui olukord hullemaks läheb. Tervise seisukoha pealt võta midagi ette, kui sa halvasti praegusel perioodil magad, et see ei muutuks krooniliseks ja et sa paremini välja puhkaksid. Rahalise külje pealt ei tohiks sul probleeme ette tulla ja sa võid teha suuremaid plaane.

Väike nõuanne: mõtle alati rohkem sellele, mida sa tahad ja mitte asjadele, mida sa ei taha.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ootavad sind ees täiesti ootamatud kohtumised. Töö juures ära raiska täna oma energiat ja hoia eemale vaidlustest, katsu selle asemel paremini oma töökaaslastega läbi saada. Hoia oma tervist täna rohkem ja ära söö liiga palju. Sinu rahaasjad peaksid praegusel perioodil korras olema, seega ei ole sul vaja muretseda. 

Väike nõuanne: ole täna tänulik kõige selle eest, mis sul juba olemas on ja head üllatused ei jää tulemata.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt on õhkkond alates tänasest palju rahulikum ning isegi romantilisem. Töö juures tuleb ilmselt ette segadusi, probleeme ja viivitusi, mis mõjuvad üsna kurnavalt ning ärritavad sind. Tervise seisukoha pealt soovitavad planeedid sul jääda mõistlikuks ning tasakaalukaks kõiges. Rahalise külje pealt hakkavad su rahaasjad tänasest alates paranema.

Väike nõuanne: õnn on valikuküsimus

 

Vähi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis ei tohiks tänane päev sulle probleeme kaasa tuua. Töö juures võib aga valitsev õhkkond olla pingeline ning närviline. Tegele ainult enda töökohustustega ning ära lase ennast teistest häirida. Oma tervise eest peaksid sa täna paremini hoolitsema, sest sa kannatad viimasel ajal üsna suurt stressi ning võid sellega oma tervisele halba teha. Mis puutub rahasse, siis luba endale midagi head täna lohutuseks.

Väike nõuanne:  ole hea iseenda ja teiste vastu täna.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib täna aset leida üks oluline kohtumine, mis muudab kogu su ülejäänud elu. Töö juures on käes kiired ajad ja see mõjub üsna kurnavalt. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda väsimust praegusel perioodil, katsu võimaluse korral minna loodusesse jalutama. Ja rahalise külje pealt hakkavad su rahaasjad paremuse suunas minema, sa leiad tagasi oma naeratuse.

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu.

 

Neitsi horoskoop

Armastuse koha pealt peaks kõik hästi minema praegusel perioodil. Töö juures võib keegi sulle teha ühe ebameeldiva märkuse aga ära võta seda isiklikult, sest tal on endal elus hetkel probleeme. Tervise seisukoha pealt peaksid sa enese eest rohkem hoolitsema. Ära unusta vitamiine võtta. Rahalise külje pealt võid sa täna saada väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: vaata alati, kellele sa oma probleemidest räägid. Mõned inimesed võivad su usaldust kurjasti ära kasutada. 

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis võib täna midagi ilusat juhtuda, eriti siis, kui sa peaksid olema vallaline. Töö juures ei aita planeedid sind täna ning päev võib tulla üsna kurnav ja väsitav. Tervise seisukoha pealt katsu süüa tervislikumalt ning väldi suhkrut. Lase oma kehal puhata. Rahalise külje pealt võib üks rahaga seotud probleem leida lahenduse.

Väike nõuanne: tee nii, et igas päevas oleks midagi ilusat.

 

Skorpioni horoskoop

Armastuse koha pealt võib tänane päev tulla väga romantiline. Töö juures ei ole sa just kõige paremas tujus täna. Ära hakka teistele närvide peale käima ning ära ütle asju, mida sa hiljem kahetseda võid. Tervise seisukoha pealt hoia end rohkem. Ja rahalise külje pealt jää mõistlikuks ning ära kuluta rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne:  mõtle ainult häid mõtteid, tee ainult häid tegusid, räägi ainult häid sõnu. 

 

 

 

Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt ootab sind täna ees üks väga ilus kohtumine. Töö juures võivad töökaaslase sõnad sind segadusse ajada, ära võta isiklikult seda, mida ta sulle ütleb. Selleks, et su tervis paraneks, on viimane aeg hakata tegelema spordiga.  Ja rahalise külje pealt võid sa täna leida võimaluse, kuidas oma sissetulekuid suurendada.

Väike nõuanne: ära katsu teistele muljet avaldada iga hinna eest.


Kaljukitse horoskoop

Armastuses on täna kõik võimalik. Töö juures võib sul tekkida tunne, et ülemused pole su tööga päris rahul. Katsu sellest nendega rääkida, võib juhtuda, et sa oled valesti aru saanud. Tervise seisukoha pealt toitu tervislikult ning mitmekülgselt. Rahalise külje pealt ära kuluta liiga palju ja hoia oma raha suuremateks ostudeks.

Väike nõuanne : ära lase oma tuju rikkuda teiste kriitikal.


Veevalaja horoskoop

Mis puutub armastusse, siis peaks su elus praegu algama väga ilusad ajad. Töö juures võib juhtuda, et olukord ei ole praegu kõige parem. Tervise seisukoha pealt peaksid sa rohkem enese eest hoolitsema. Rahalise külje pealt avaneb sul võimalus oma olukorda parandada.

Väike nõuanne: kui sa midagi tahad, pead sa kõigepealt uskuma, et see on võimalik.

 

Kalade horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on tänase päeva programmis õnn ja rahulolu. Töö juures peaks kõik hästi minema, kui sa ei ütle välja kõike, mida sa mõtled. Tervise seisukoha pealt tunned sa viimasel ajal stressi ja väsimust. Rahalise külje pealt peaks kõik hästi minema.

Väike nõuanne:  usu rohkem iseendasse ja su elu muutub imeliseks.


© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!







Kommentaare ei ole