{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Svitlana

Armastus

Paaridele : Kui su suhe praegu kaaslasega ei ole just kõige paremal järjel ja teie omavaheline suhtlemine selle all kannatab, siis võib Merkuuri energia seda sellel nädalal paremaks muuta. Ära kõhkle seega esimest sammu tegemast ja vajadusel vabandamast nii nagu sa oskad. Sest kõige parem ongi ju see, kui avaneb võimalus ära leppida.

Vallalistele : Armastuse koha pealt pead sa sellel nädalal olema eriti ettevaatlik, sest su teele võib tulla petlike ja halbade kavatsustega inimesi, kes tahavad su headust ära kasutada. Seega ära lange kellegi ilusate sõnade ohvriks. Ja selle asemel naudi oma elu.

 

Töö

Sind on ootamas sellel nädalal väga head uudised. Tee oma tööd kohusetundlikult, sest iga sinu liigutust jälgitakse tähelepanelikult. Sinu tulevik on mängus ja sõltub sellest. Osale meeskonnatöös, nii suudad sa ellu viia suuremaid plaane.

 

 

 

Tervis

Mis puutub tervisesse, siis peaksid sa enese eest paremini sellel nädalal hoolitsema. Eriti hoia oma maksa tervist ja selle jaoks ära liialda magusaga ja alkoholi tarbimisega. Joo palju vett ja ravimtaimeteed. 

 

Raha

Hea õnn võib sulle naeratada sellel nädalal ja kui sa oled otsustanud rikkaks saada, võib juhtuda, et su soovid täituvad. Sa võid saada ootamatust kohast suurema summa raha. Ära unusta kontrollida oma õnnenumbreid, kui sa tahad lotot mängida. 

Kommentaare ei ole