{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  foto : unsplash / Svitlana Armastus Paaridele : T...

 

foto : unsplash / Svitlana

Armastus

Paaridele : Tavaliselt ei ole sul oma elukaaslase vastu midagi ja sa hindad teda kõrgelt aga sellel nädalal võid sa öelda asju, mida sa hiljem teravalt kahetsema pead. 

Vallalised : Kas sa usud, et ühel imelisel hetkel tuleb su ellu inimene, keda sa oled nii kaua oodanud? Tõenäoliselt see ka nii juhtub tänu 2 planeedi - Veenuse ja Marsi mõjutusele. Esimene peatükk sinu armastusromaanis on algamas. 

 

Töö

Sa teed kõike mis võimalik ja ka võimatu selleks, et viia oma ambitsioone ellu. Ja edu ei ole enam kaugel ega lase ennast kaua oodata. Aga vaata, et võim sulle pähe ei hakkaks, sest vastasel korral kannatavad sinu suhted inimestega, kellega sa seni nii hästi läbi said.

 

 

 

Tervis

Marss sinu tervise sektoris varustab sind tugeva energiaga, sa peaksid lausa pakatama praegu heast tervisest. Aga ära unusta tegeleda spordiga, kui sa ei taha, et uneprobleemid sind kimbutaksid. Treeni oma lihaseid, see tuleks sulle praegu kasuks. 

 

Raha

Praegu oled sa rohkem kulutaja, kui kokkuhoidja. Ära siiski priiskama hakka, sest pärast oled ise õnnetu. Ja väldi kahtlaseid tehinguid. 

Kommentaare ei ole