{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliseid tähemärke ootab ees suur õnn järgmisel nädalal

  Foto : unsplash / Stephanie McCabe 18 - 24. oktoobri vahel...

 

Foto : unsplash / Stephanie McCabe

18 - 24. oktoobri vahel saadab 3 astroloogilist tähemärki eriti hea õnn. 

Tegemist on viimase nädalaga, mis möödub Kaalude energia all. 23. oktoobril liigub Päike Skorpioni märki ja sellega koos algab uus aeg. Skorpion on palju keerulisem ja tulisem oma loomuselt, seega võib Skorpionite aeg kaasa tuua palju erinevaid väljakutseid. Õnneks on Merkuuri retrograad lõppemas. Terve kuu jooksul tekitas Merkuur parajat segadust meie suhetesse teistega ja kõik hakkab taas laabuma. Järgmine nädal võimaldab meil rahulikumalt hingata ning alustada uute ning suuremate plaanide tegemisega. 

18. oktoobri nädal tuleb eriti romantiline ühe sodiaagimärgi jaoks. Ja jälle on see õnnelik väljavalitu Kaalude esindaja. Sellel kuul saadab teda eriti hea õnn. Järgmisel nädalal särab Veenus Amburis ning toob Kaalude ellu palju armastust. Nii vallalisi, kui neid, kes on juba suhtes, on ees ootamas ilus nädal, täis ootamatuid üllatusi. Võib juhtuda, et sa kohtud selle ainsa ja õigega, keda sa oled kogu elu otsinud. Kuidas ka ei ole, 18. oktoobri nädalal naeratab armastus sulle iga päev. Veenus Amburis võtab sinu armuelu ohjad enda kätte ja teeb nii, et sa igavuse üle kurta ei saa. Selles pole kahtlustki, et järgmine nädal koputab armastus just sinu uksele.

 

 


Ja selle nädala kõige õnnelikum on Ambur. Võiks öelda, et Amburid ei püsi pudeliski paigal. Ta on oma hingelt seikleja. Ta on sündinud tulemärgi all ja teeb seega kõike, mida hing tahab. Järgmine nädal tuleb tema elus üks parimaid. Ambur ootas ühte imet ja ta saab selle. Ta ootas ühte uudist ja ta kuuleb seda. Ta tahtis ühte vastust ja ta saab selle. Järgmisel nädalal peab ta hoidma silmad lahti ja olema valmis, sest talle avaneb üks erakordne võimalus, kui ta sellest kohe kinni haarab ja ära kasutab, siis võib ta oma majanduslikku järge märkimisväärselt parandada. Merkuur ja Marss annavad Amburile vajalikku jõudu ja energiat. Järgmisel nädalal peab Ambur aitama ühte lähedast ja tegema midagi tema heaks. See ei valmista talle probleemi, kuna ta on oma loomuselt väga abivalmis. 

Ambur ei räägi küll kõigest, mis tal südamel on aga on valmis alati teiste sõnavabadust kaitsma. Ja sellepärast võibki juhtuda, et ta järgmisel nädalal võtab osa ühe probleemi lahendamisest, mis temasse otseselt ei puutu. 

 

 

Tal on selged ideed ja ta teab, mida ta tahab, Ambur on valmis mägesid liigutama. Järgmisel nädalal on ta üsna nõutud ja otsitud, kuna ainult tema oskab anda nõu, mida paljud vajavad. Ta suudab lahendada ühe keerulise probleemi. Oktoobrikuu toob Amburitele õnne. 


18. oktoobri nädal toob ilusaid üllatusi Lõvidele. Just sellel nädalal on Lõvil kõik võimalused ja vahendid, mille abil oma unistusi ellu viia. Võiks öelda, et Täiskuu Jääras mõjub talle inspireerivalt.... See nädal võib tulla Lõvide jaoks tõeliselt erakordne ja sündmusterohke, täis häid üllatusi ning karjäärivõimalusi. Sellel nädalal peaks Lõvi olema heas füüsilises ja vaimses vormis. Üks väga oluline sündmus leiab aset tema elus, mis muudab tema saatust ja seda tänu Merkuuri, Veenuse ja Marsile. Ja kõige rohkem kasu saab Lõvi sellel nädalal läbi armastuse. Teda on ees ootamas üks väga suur üllatus. 


Kommentaare ei ole