{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised 4 tähemärki on kõige paremad inimestetundjad

  Foto : unsplash /Apostolos Vamvouras Kõikidel tähemärkidel...

 

Foto : unsplash /Apostolos Vamvouras

Kõikidel tähemärkidel ei ole samu iseloomuomadusi. Nad kõik on väga erinevad ja igal ühel on omad head ja halvad küljed. Mõned näiteks käituvad üsna ettevaatamatult aga on töökaaslastena hästi toredad. Heade omaduste hulgas tuleks kindlasti esile tõsta oskust teisi inimesi mõista. Sellise oskusega inimene näeb kohe, millise inimesega tal tegu on. Ja see aitab tal kiiremini inimesi tundma õppida ja mitte lähtuda vaid esimesest muljest. Ja samuti teada saada, kas te sobiksite omavahel või mitte, millised on teise inimese tõelised kavatsused jne. See on hästi praktiline oskus, mis aitab ette aimata, kuidas teine inimene käitub ja reageerib. Näiteks, kui sa tead, et ta võtab kõike isiklikult, siis on parem mitte naljatada teemadega, mis võivad talle haiget teha. 


Sõnn

Sõnn on maamärk, väga lojaalne. Tavaliselt on tal oma kindel sõpradering, keda ta usaldab. Oma ellu ta igaühte aga ei lase. Enne, kui ta hakkab üldse kedagi usaldama, on tal vaja palju aega, sest ta on hästi umbusklik. Ta on arukas ja mõistlik, analüüsib alati kõike enne, kui tegutseb. Ja tänu sellele mõistabki ta inimesi nii hästi.

 


Neitsi

Neitsile meeldib kõike kontrollida. Ta tahab, et kõik oleks korras nii tema peas, kui suhetes teistega. Ta on umbusklik, tahab teada, kuhu ta läheb ja kellega. Ta valmistab oma vaimu alati valmis kõige hullemaks ja ei lase kunagi kõiki inimesi oma ellu. Ta tahab inimeste isiksust analüüsida.

 

Skorpion

Skorpioneid ei saada just hea kuulsus. Aga tal on palju häid omadusi. Näiteks oskab ta su mõtteid lugeda. Ta näeb kohe ära millise inimesega tal on tegu ja millised on su kavatsused.


Kalad

Kalad on hästi kaastundlikud ning tänu sellele näevad nad inimeste kavatsusi läbi. Nii, nagu Skorpion, oskavad Kalad lugeda mõtteid. Kalad suudavad panna end teise inimese asemele ning tänu sellele võivad isegi mõtelda nii nagu teised.

Kommentaare ei ole