{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3 tähemärki, kes tõenäoliselt lõpetavad 2021. aasta vallalistena

  Foto : unsplash /Aditya Saxena On selliseid tähemärke, kes...

 

Foto : unsplash /Aditya Saxena

On selliseid tähemärke, kes murravad südameid ja on teisi, kes ei otsi armastust. 

12 sodiaagimärgi seast paistavad mõned sodiaagimärgid silma oma iseseisvuse ja sõltumatuse poolest. Ja just tänu sellistele omadustele võivad nad jäädagi vallalisteks. Samal ajal, kui paljude sodiaagimärkide elus on armastusel väga tähtis koht, on teisi, keda armastus väga palju ei huvita. 

Võib-olla ei taha nad end kellegagi siduda, võib-olla on nad ise liiga nõudlikud aga on inimesi, kes tahavadki elada parem üksi, kui kellegagi koos. Ja sellest võib ka aru saada, sest üksi elades pole vaja kuulda kellegi näägutamist ega kriitikat. Millised tähemärgid lõpetavad selle aasta suure tõenäosega vallaliselt

 

 

 

Veevalaja

Tõenäoliselt on Veevalaja sodiaagi kõige sõltumatum ja iseteadvam tähemärk, kellel peab olema piisavalt palju isiklikku ruumi oma elu elamiseks. Ta vajab aega iseendale iga päev ja ei taha oma tegemistest kellelegi aru anda. Kõige selle tõttu ilmselt ongi tal raske leida kedagi, kes vastaks tema soovidele ja nõudmistele. Ta ei hinda kõrgelt neid, kes on end sidunud kellegagi ja ohverdanud oma vabaduse. Ta elab pigem üksi aga ei raiska oma väärtuslikku aega. Mitte iialgi ei hakka ta kedagi paluma ega tegema esimest sammu. Kui sulle meeldib keegi, kes on sündinud Veevalaja tähtkujus, siis varu palju kannatlikkust. Kui sa aga juba oled mõne Veevalajaga koos, siis tea, et ta on küll suur unistaja aga peab teie suhet tähtsaks. 


Kaljukits

Ka Kaljukitsed jäävad tihti vallaliseks. Kaljukitse arust on parem olla üksi, kui halvas seltskonnas. Ta on väga ettevaatlik ja diskreetne ning sageli liiga nõudlik. Kui ta pole veendunud, et tegemist on hingesõbraga, siis ei seo ta end kellegagi. Üldiselt lepib ta niisama suhetega enne, kui seob end lõplikult kellegagi.

 

 


Ambur

Amburid tahavad oma aega ja oma vabadust. Nii nagu Veevalajad, on Amburid sõltumatud ja hindavad üksi olemist. Neile meeldib teha seda, mida süda kutsub. Amburid ei taha teistele aru anda oma käikudest ja tegemistest. Ta ei taha tunda end lõksus ja olla suhtes, mis talle ei sobi. Ambur mõtleb eelkõike iseendale ja alles siis teise inimese peale. Ja selle tõttu ongi Amburid tihti kättesaamatud. 


Lõvi

Lõvid on väga tugeva isiksusega. Lõvi on hästi nõudlik ja autoritaarne, ta ei kannata, kui tema soove ei täideta ja kui temast välja ei tehta. Ta nõuab hoolt ja tähelepanu, mille ta on ära teeninud. Ta ei lepi üheöösuhetega, millel pole tulevikku. Ta tahab oma ellu kedagi aga mitte ükskõik keda. Ta tahab enda kõrvale inimest, kes on võimeline talle pakkuma ilusat elu. Kui sa elad koos mõne Lõviga, siis kallista teda hästi palju ja ära lase igavusel teie vahele tulla. Kui sa tahad Lõvi tähelepanu äratada, pead sa millegagi silma paistma nii, et ta sind märkaks.


Kommentaare ei ole