{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Tim Moss...

Foto : unsplash / Tim Mossholder

 

 Armastus

Paaridele : Veenus teeb su suhtele palju head sellel nädalal. Sa võid tunda suuremat lähedust oma partneriga, teie suhtes ei puudu õrnust ega hoolt. Palju naudinguhetki on teid ootamas. Igas päevas on natuke rõõmu.

Vallalistele : Kuu muudab sind palju atraktiivsemaks ning säravamaks. Sa ei jää märkamatuks ning oled lihtsalt vastupandamatu sellel nädalal. Paljud teie seast leiavad oma tõelise armastuse.

 

Töö

Sinu suhe töökaaslastega paraneb. Ülesehitavad ja kasulikud ideed tekivad tänu ühele jutuajamisele töö juures. Kõiki ühiseid projekte saadab edu. Sa tunned end hästi ja omas kohas, ning see aitab sul teha kiiremini edusamme.

 

 

 

Tervis

Jupiter ja Veenus on mõlemad heas asendis ning tagavad sulle hea vormi. See on hea uudis, sest lisaks heale tervisele, oled sa ka elurõõmus ning seda on hea näha. Kui sa aga oma toitumist kontrolli all ei hoia, siis võid sa endale saada seedeprobleemid.

 

Raha

Paljud rahaga seotud probleemid hakkavad sellel nädalal lahenema. Astu oma rutiinsest teerajast välja ning näe kaugemale ja suuremalt. 

Kommentaare ei ole