{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Mathilde Langevin

Armastus

Paaridele : Tähed ise õnnistavad armastust sinu elus ning sinu suhet. Praegune periood võib olla lausa joovastav ning tuua kaasa ilusaid üllatusi. Pikemaajalisi paare ootavad ees hetked täis kirge ja armastust. 

Vallalistele : Armastuse planeet Veenus toetab sind ja sa näed oma silmaga, millised muutused hakkavad su elus aset leidma. Ka Marss, kire- ning sensuaalsuse planeet, on harmoonilise aspektiga ja seega kohtud sa sellel nädalal tõenäoliselt inimesega, kellega sul tekib tunne nagu oleksite te juba ammu kohtunud.

 

Töö

Kõik need tegevused, mis ei ole rutiinsed ning harjumuspärased, on soositud planeetide poolt. Hea õnn saadab sind täiesti ootamatu pöörde peal. Sinu tööasjad hakkavad õitsema ja sa võid teha kasulikke tutvusi, mis avavad sulle uusi uksi.

 

 


Tervis

Sellel nädalal võib sulle peale tekkida masendusehoog. Et selle vastu võidelda, katsu leida mingi tegevus, mis sind täiesti hõlmab endasse. Ja natuke šokolaadi ei tee ka paha. 

 

Raha

Sul võib tekkida soov raha kulutada. Ja sa tahad kõike korraga: muuta välimust, kodu sisustust, uut autot... Ja see nimekiri pole veel läbi! Osta kõike, mida sa tahad aga ära võta võlgu, sest vastasel korral võid sa varsti tunda saada tõsiseid raskusi, mis su päevad süngeks muudavad. 

 

 

 

 

 

Kommentaare ei ole