{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 12. september 2021

  Foto : unsplash / Jessica Lewis Jäära horoskoop A...

 

Foto : unsplash / Jessica Lewis

Jäära horoskoop

Armastuses võivad täna täituda sinu kõige suuremad unistused. Aga ära unusta, et kirg ja kannatamatus on halvad nõuandjad. Mis puutub tervist, siis on praegune aeg õieti valitud selleks, et tegeleda erinevate terviseprobleemidega, mis sind juba mõnda aega rahutuks teevad. Rahalise koha pealt võib majanduslik ebakindlus ka sulle suuri võite või kaotusi kaasa tuua. Sõbralik nõuanne: ära täna tegele oma rahaasjadega.

Väike nõuanne: mõtle järele, kas on ikka tark soovida endale nii suurt varandust? 

 

Sõnni horoskoop

Ilmselt su elukaaslane mõistab sinu soovi suurema vabaduse järele ning usaldab sind. Töö juures pead sa olema täna eriti ettevaatlik. Ära tee midagi, mis seaks sinu tuleviku ohtu. Mis puutub tervisesse, siis praegu oled sa sellisel lainel, et võid külmutuskapi ühe korraga tühjaks süüa ja osta palju magusat koju, mis aitaks sul masendushoogudest üle saada. Rahalise koha pealt pead sa olema äärmiselt ettevaatlik, vastasel korral võid sa endale ise kahju tekitada. Ära laena ise ega kellelegi teisele, sest vastasel korral ei näe sa oma raha niipea või tekivad sinul raskused tagasi maksmisega õigel ajal. 

Väike nõuanne: õpi vahet tegema era- ja tööelul. Ära aja omavahel segi armastust töösuhetega. Ja kõik muutub palju lihtsamaks. 

 

Kaksikute horoskoop

Armastuses oled sa hetkel ühel lainel oma kallimaga. Töö juures ära tegele mitme probleemiga samaaegselt, võta oma eelseisvad ülesanded ette ühekaupa, ilma kiirustamata. Tervise koha pealt võivad uneprobleemid takistada sul korralikult magada. Rahalise koha pealt ole ettevaatlik, sest mõnede planeetide mõjutusel võib sul tekkida soov osta kokku asju, mida sa ei vaja. Ja sellest oleks kahju, kui sa lihtsalt rumalast peast kulutad ära oma ilusad säästud, mida sa oleks võinud hoida mõne targema ostu jaoks.

Väike nõuanne: pea meeles, et kui keegi ütleb sulle, et see on võimatu, siis räägib ta enda piiratud võimalustest, mitte sinu.

 

Vähi horoskoop

Armastuses võib sind täna ees oodata üks väga ilus kohtumine. Töö juures tegeled sa mitme asjaga korraga, oled hajameelne, ehkki praegu peaksid sa hakkama rohkem oma tulevikule mõtlema ja nägema kaugemale. Mis puutub tervisesse, siis võiks öelda, et sul on olnud paremaid päevi. Tühised asjad panevad sind muretsema ja see on tõeline nõiaring, sest see tekitab sinus veelgi suuremat väsimust. Rahalise külje pealt pead sa peeglisse vaatama ja endalt küsima, kas sul oli vaja teha nii palju mõttetuid oste ja kulutusi või oleksid sa võinud suure summa kokku hoida? 

Väike nõuanne: ära lase teiste kadedusel enda päeva ära rikkuda.

 

 

 

Lõvi horoskoop

Armastuses särab sinu elutaevas täna päike. Õnn muudab su elu ilusaks. Töö juures ära muutu liiga autoritaarseks. Tervise nõuanne: selle asemel, et alati ärrituda, kui asjad sinu tahtmist mööda ei lähe, mis oleks, kui sa katsuksid teha hingamisharjutusi? See oleks parem sinu vaimsele ja füüsilisele tervisele. Ja rahaasjad? Ära investeeri täna, ära tee rahalisi tehinguid, kui võimalik. Sest planeedid soovitavad sul täna olla äärmiselt ettevaatlik oma rahaga. 

Väike nõuanne: ära liitu iganenud ideoloogiatega.

 

Neitsi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on täna õhus palju romantikat ja kirgi. Ametialase pinna pealt võivad planeedid tekitada probleeme täna. Praegu ei ole kõige õigem aeg konfliktsete olukordade tekitamiseks ega nende inimeste provotseerimiseks, kes on sinu vastu vaenulikult häälestatud. Tervise seisukohalt võib magu sulle nüüd kätte maksta selle eest, et sa oled teda viimasel ajal nii halvasti kohelnud. Rahalise koha pealt võib mõni kodumasin täna katki minna ja see võib teha augu eelarvesse. 

Väike nõuanne: tuleta endale meelde, et headus ja taktitunne on alati paremad, kui autoritaarsus ja võimutsemine.

 

Kaalude horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on sinu ja su partneri vahel täna suurem lähedus. Töö juures võib ette tulla lahkhelisid töökaaslaste või ülemustega. Tervise koha pealt, kui sul peaks unega praegusel ajal probleeme olema, siis vaata, et see krooniliseks ei muutu. Mis puutub rahasse, siis ei kindlusta tänane päev midagi selle koha pealt.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega. Sul pole vähimatki aimu, mida teised peavad üle elama.

 

Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis planeedid stimuleerivad täna natuke sinu armuelu. See peaks kaasa tooma unustamatuid hetki sinu ja su kallima vahel. Töö juures ära riku oma head õnne ära, sa ei saa kõike nagunii mida sa tahad. Tervise seisukohalt võid sa kannatada kergete masendushoogude all, ära ketra oma peas liiga palju musti mõtteid. Rahalise koha pealt on küll tõsi, et praegune olukord on keeruline ja su kartustel on tõepõhi all.

Väike nõuanne: ära tee mitte midagi sellist, mida teised sulle hiljem võivad ette heita.

 

Amburi horoskoop

Mis puutub südameasjadesse, siis sõlmid sa täna lepingu oma kallimaga. Töö juures ära kuluta kogu oma energiat ära täna, väldi pingete tekkimist ja käitu viisakamalt töökaaslastega. Tervise koha pealt oled sa viimasel ajal söönud üsna rasvaseid toite ja seda on sinu välimusest näha. Katsu toituda mitmekülgsemalt, kui sa ei taha, et sa ei taha oma kaaluga tülli minna. Rahalise koha pealt ole ettevaatlik materiaalsete probleemidega. Väldi nii palju, kui võimalik, suuremate kulutuste tegemist ja ära kuula teiste nõuandeid. 

Väike nõuanne: naerata rohkem!

 

 

 

Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt on võimalik, et su tee ristub sel korral kellegagi, kes muudab kogu su ülejäänud elu. Töö juures oleks hea, kui sa väldiksid impulsiivset käitumist, sest see rikuks su head võimalused ära. Tervise seisukohalt on sul täna isu suurem, kui kõht ja ilmselt ei loe sa täna oma suutäisi. Kui sa ei taha oma organismi ära kurnata, siis katsu jääda mõistlikuks. Rahalise koha pealt võivad torud kodus katki minna ja see võib teha augu eelarvesse. 

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik ja paindumatu.

 

Veevalaja horoskoop

Armastuses on kõik võimalused täna avatud, hea õnn saadab sind terve päeva. Töö juures võib sul tekkida raskusi keskendumisega. Iga asi, mis su tähelepanu kõrvale juhib, muudab su tööd aeglasemaks. Võib-olla ei paku su töö sulle enam lihtsalt huvi. Selleks, et terveks jääda, on sul energiat juurde vaja. Ära jäta söögikordi vahele, kui sa ei taha väsimuse all kannatada. Rahalise koha pealt on sul raske kokku hoida praegu, tundub, nagu raha kaoks sõrmede vahelt. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem tuleviku peale.

 

Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt on sind ees ootamas väga ilusad ajad. Tööasjades ära võta ühtegi otsust täna liiga kergekäeliselt vastu ja ole ettevaatlikum. Tervise koha pealt, kui sa tunned, et sul on vähe energiat, siis tegele joogaga, see aitab sul end paremini tunda. Rahalise koha pealt oled sa viimasel ajal teinud suuremaid kulutusi, mida su palk ei kata. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: ole hea iseenda vastu. 

 

 © 2021 Sisu kopeerimine keelatud!


Kommentaare ei ole