{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 25. september

  Foto : unsplash / Ekaterina Kasimova Jäära horoskoop ...

 

Foto : unsplash / Ekaterina Kasimova

Jäära horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on su suhe partneriga hetkel parem ja rahulikum. Su igapäevane töö tagab sulle täna palju rahulolu. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda täna suuremat väsimust. Äkki peaksid sa vitamiinikuuri läbi tegema ja võtma magneesiumi lisaks? Rahalise külje pealt ära torma ostma, sa oled hetkel suur kulutaja. 

Väike nõuanne: ära unusta, et ainsad piirid sead sa endale ise.


Sõnni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis on üks idüll sinu elus algamas. Palju ilusaid päevi ja öid on sind ees ootamas. Tööalastes asjades võid sa lõpuks ometi saada oodatud tasu selle eest, mille peale sa pool aastat tagasi nii palju energiat kulutasid. Tervise seisukoha pealt tunned sa palju väsimust juba mõnda aega. Võimalikkuse korral katsu leida aega lõunauinaku tegemiseks. Ja rahalise külje pealt ära tõtta liiga ruttu oma raha kulutama. 

Väike nõuanne: ära katsu kõikidele muljet avaldada.


Kaksikute horoskoop

Armastuse koha pealt on sul palju häid ideid hetkel. Planeedid on sinuga ja toetavad sind kõikides su ettevõtmistes. Töö juures oled sa väga kompetentne ja sinu tööd hinnatakse vääriliselt. Mis puutub aga tervisesse, siis peaksid sa soojemini end riidesse panema. Su immuunsus ei ole hetkel just kõige tugevam. Rahalise külje pealt pead sa aga kasutusele võtma karmimad meetmed, mis aitavad sul oma rahalist olukorda parandada.

Väike nõuanne: mõnikord tulevad head ideed ootamatul hetkel, seega ära kunagi kaota lootust.


Vähi horoskoop

Mis puutub südameasjadesse, siis hetkel pakub su armuelu sulle suurt rahuldust. Töö juures oled sa veelgi enesekindlam ning leiad lahendusi kõikidele probleemidele. Tervise seisukohalt aga võid sa tunda mõningast masendust ligi hiilimas. Rahalise külje pealt oleks hea koostada eelarve.

Väike nõuanne: ole järelandlikum, kui sa tahad rahu saada.

 

 


Lõvi horoskoop

Mis puutub armastusse, siis praegusel perioodil peaksid selles valdkonnas valitsema õnn ja rahulolu. Planeetide seis aitab sul kindlustada tööalast positsiooni. Tervise seisukoha pealt oleks hea, kui sa sööd vähem magusat. Ja rahalise külje pealt ei too tänane päev kaasa ei häid ega halbu üllatusi.

Väike nõuanne: ära kunagi unusta, et iga päev võib tuua kaasa palju häid uudiseid.


Neitsi horoskoop

Mis puutub südameasjadesse, siis oled sa hetkel õnnelik. Töö juures sead sa sisse paar muutust ning muudad oma positsiooni seega paremaks. Tervise seisukoha pealt võib hetkel sind kimbutada sügisväsimus. Käi looduses ja liigu palju. Rahalise külje pealt ei ole sul vaja muretseda.

Väike nõuanne: ära lase oma headust kurjasti ära kasutada.


Kaalude horoskoop

Armastuse koha pealt võib täna aset leida oluline kohtumine. Töö juures saad sa ühe huvitava tõe teada. Mis puutub tervisesse, siis pead sa leidma vahendi, mille abil väsimusest üle saada. Ära unusta õhtul varem magama heita. Ja mis puutub rahasse, siis ole ettevaatlik oma rahaasjadega ja ära osta kõike, mis sulle meeldib. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab.

Väike nõuanne: tee õigeid otsuseid.


Skorpioni horoskoop

Mis puutub armastusse, siis liiguvad su mõtted aina rohkem abiellumise suunas. Töö juures pühid sa oma teelt kõik raskused ning lahendad paar keerulist probleemi. Ja mis puutub tervisesse, siis kui sa end hetkel väsinuna tunned, võib-olla hakkad sa haigeks jääma: joo teed, tee sooja jalavanni ja ära unusta villaseid sokke. Ning muidugi söö vitamiinirikast toitu. Ja rahalise külje pealt vaata oma pangaarvet enne, kui poodi tormad.

Väike nõuanne: ära tee teistele haiget oma sõnadega.

 

 


Amburi horoskoop

Armastuse koha pealt toob iga sinu investeering suurt kasu sisse. Töö juures on su töökaaslastel sinuga õnne, sest sa oled väga kompetentne ja tead alati, mida teha. Tervise seisukoha pealt võid sa tunda hetkel väikest tujulangust, ära lase pessimistlikke mõtteid enda pähe. Ja rahalise seisukoha pealt võid sa pelgalt pettumusest kulutada rohkem, kui plaansisid.

Väike nõuanne: ära kadesta teisi, vaid tee ise.


Kaljukitse horoskoop

Armastuse koha pealt peaksid asjad muutuma nüüdsest palju paremaks. Sinu suhe lähedastega on soojem ja lähedasem. Töö juures näitad sa välja suurt ettevõtlikkust ja saad täna kuulda häid uudiseid. Tervise seisukoha pealt hoia oma silmi täna, eriti, kui sa veedad liiga palju aega arvutiga tööd tehes. Ja oma rahaasjadega võid sa hetkel liiga kergekäeliselt ümber käia.

Väike nõuanne: kõigepealt mõtle ja siis tegutse.


Veevalaja horoskoop

Armastuses on sind täna ees ootamas ilusad üllatused. Töö juures tehakse sulle eriti hea pakkumine, ära kaua kaalu ja võta see kahe käega vastu. Tervise seisukoha pealt oled sa pigem tugeva tervisega aga täna võid tunda väsimust. Ära kiirusta kogu aeg. Rahalise külje pealt võid sa täna saada suurvõidu.

Väike nõuanne: loe raamatuid ja joo teed.


Kalade horoskoop

Armastuse koha pealt ootab paljusid ees abieluettepanek. Töö juures tuleb täna samuti väga hea päev. Tervise seisukoha pealt ei tunne sa end just kõige paremini. Sa võid kannatada stressi ja väsimuse all, millele võib lisanduda peavalu. Söö mitmekülgsemalt ning ära unusta vitamiine. Rahalise külje pealt peaks kõik hästi minema. 

Väike nõuanne : ära unusta oma sõpru, võib-olla vajab üks sinu sõpradest sind täna.

Kommentaare ei ole